Stiati ca?

on 17 martie 2009
Hello! Am adunat pentru curiosi cateva chestii interesante pe care poate ca nu le stiati si pe care ma bucur sa vi le impartasesc.
Stiati ca Elvis Presley a avut un frate geaman care a murit la nastere si ca de fapt legat de look-ul sau, el era blond la origine? Pentru ca avea ochii albastrii a fost nevoit sa-si vopseasca parul pentru a fi mult mai sexy.
Stiati ca olandezii au inventat casetofonul? Ei bine nu China sau Japonia asa cum v-ati fi asteptat probabil. De fapt japonezii au preluat inventia si au relansat casetofonul asa cum il cunoastem noi astazi dar olandezii sunt cei care l-au inventat.
Stiati ca pisicile nu disting gustul dulce? Si totusi ma mir ca pisica mea mananca, cu mare pofta prajituri, de fapt probabil pt ca miros bine. Ce trist ar fi sa nu simtim nici noi gustul dulce....
Stiati ca am putea folosii Coca Cola cu succes pe post de solutie de curatat obiectele sanitare? pentru ca are atat de mult acid cred ca spala toaleta mai ceva ca Domestos.
Stiati ca japonezii angajeaza personal in organizatii chiar si pe viata? Dar nu se accepta ca angajati membrii din familiile celor existenti deja in firmele respective. Cum ar fi sa implementam si noi in firmele din Romania un astfel de management? Pai ar muri firmele inaintea angajatilor, Doamne fereste!!
Stiati ca exista calmari care au 3 inimi si sangele albastru? E de fapt o specie de calmari uriasi care pot ucide cu tentaculele lor chiar si oameni.
Probabil ca ati observat, daca cititi ziarele, ca vedeta numarul 1 in Romania la ora actuala este Mihaela Radulescu.Femeia asta face ce face si e din nou pe prima pagina, de data asta cu lucruri care nu-i fac cinste,cu scandal cum ii sta bine unei "vedete". De ce s-o mai certa cu fostul sot nu pot sa inteleg, din moment ce lucrurile erau clare: au divortat, ea a ramas cu copilul, el cu averea(care era a lui de fapt) si gata.Dar stiti ca se spune ca niciodata nu iese fum fara foc...
Stiti ca Naomy, travestitul, plecase din tara dupa ce fusese batut si tuns in plina strada de nu se stie cine. Lacrimi, durere si jale la Acasa, vaaai ce tara de rahat suntem daca luam bataie pe strada, ne pleaca semenii peste hotare de frica unor atacuri violente...Nici nu am apucat sa ma bucur ca plecase concetateanul ca hop a reaparut.Nu pot sa cred ca nu a reusit in 3 zile sa se stabileasca acolo definitiv...Din pacate pentru el a fost intampinat cu huiduieli pe aeroport semn ca mai bine ramanea acolo unde plecase, dar unde mai gaseste el televiziuni asa generoase ca in Romania unde sa apara ca o vedeta?
Stiati ca Nicolae Ceausescu a fost cizmar?Nu stiu daca are vreo relevanta acum cand a trecut ceva vreme de cand nu mai traieste saracu' dar va dati seama ca tara asta a fost condusa de un om fara scoala? Apropo de asta, am citit de curand "Romania de astazi" scrisa de Ion Raţiu si chiar daca e o carte aparuta in anii '70 am simtit ca nu s-a schimbat mare lucru in Romania, de atunci, in afara de faptul ca oficial nu mai traim in comunism.
Nu stiu daca am mai spus lucrul asta dar eu nu-l suport pe Maruta. Mi se pare un tip zeflemist si fara pic de talent de moderator tv. Nu suport genul acesta de oameni care fac pe mascaricii pe la televizor pentru a face audienta cu orice pret.
See ya!!! a...uitasem sa va spun sa aveti grija ce mancati, sa nu va treziti cu vreun soricel in salam.Se intampla in Romania secolului XXI intr-o tara europeana.

2 comentarii:

Mira spunea...

Interesante lucrurile pe care le scrii,de Elvis stiam ca mai avea un frate geaman..dar despre "studiile " lui ceausecu chiar nu aveam habar.

Anonim spunea...

stiam de multe dar mi-a placut articolul. multumesc ...si ce ai scris de naomi(?), nota 10