Some movies...

on 27 iulie 2009
5. Psycho (1960).Ce monstrii, ce efecte speciale...asta e film de groaza pe bune si e alb-negru. Eu l-am vazut prima oara cand eram mai mica, noaptea...M-am ingrozit, imi amintesc ca nici pana in camera n-am vrut sa ma mai duc singura la culcare. Plus ca in timpul filmului imi puneam patura in cap cateodata de frica . Asadar, daca sunteti fanii genului, e cel mai bun film de groaza.





4.La vie en rose (2007). E impresionant, e exceptional, de la machiaj, decoruri, regie, actori.. Ramane filmul meu preferat, plus ca e francez.
Un film despre viata tumultoasa a celebrei Edith Piaf, de la copilaria nefericita si pana la batranetea inecata in alcool si singuratate.







3. Hors de prix (2007). E o comedie tipic frantuzeasca. Jean, un timid chelner intr-un mare hotel, este confundat de catre Irene, aventuriera interesata, care crede ca Jean este un celebru miliardar, asa ca fuge cat o tin picioarele cand isi da seama de greseala. Dar Jeane deja indragostit de superba Irene, porneste in urmarirea ei si o descopera pe Coasta de Azur. Incet incet Jean ii copiaza stilul de viata, asta dupa ce trec impreuna prin momente foarte amuzante. E super filmul, merita vazut!


2.Distractie cu Dick si Jane (2006). Jim Carey e un fenomen, iar filmul asta e cel mai bun film al sau, dupa parerea mea. Dick si Jane sunt tineri, au o casa superba, un copil, slujbe de vis...Dar cand compania la care lucreaza Dick intra in faliment situatia se schimba radical.






1.Wall-E (2008). Acţiunea are loc în anul 2700. Terra încă există, dar nu mai seamănă absolut deloc cu ceea ce cunoaştem. Acum este o uriaşă groapă de gunoi. Oamenii au plecat de mult pe nava Axiom unde traiesc doar consumand fara sa faca nimic altceva. Au fost trimişi roboţi de igienizare, aşa cum este şi Wall-E pe Pamant dar acestia au facut fata cu greu tonelor de deseuri lasate in urma de oameni. Wall-E e singur si isi face treaba zilnic dupa acelasi program, pana cand apare un nou robot pe Pamant cu o misiune de salvare. Filmul e foarte emotionant, cu toate ca e un desen animat cu niste robotei simpatici. Trebuie sa-l vedeti daca n-ati facut-o deja!

1 comentarii:

Ana Maria spunea...

Foarte interesanta insiruirea facuta de tine, am vazut toate filmele, mai putin cel de groaza (nu sunt o mare amatoare de filme de groaza). Tocmai ce am vazut Wall-E si chiar m-a impresionat.