on 23 decembrie 2009

Astazi Cerasela Patrascu implineste 17 ani! Multa sanatate Cera!!!
on 20 decembrie 2009



Cea din pictorialul de mai sus este Svetlana Khorkina iar dupa parerea mea arata foarte bine!
on 13 decembrie 2009


Ana Porgras, Amelia Racea si Robert Stanescu au participat in acest weekend la un concurs in Italia, ultimul din acest an pentru gimnastii romani. Amelia a castigat concursul la paralele iar Ana pe cel de la barna, acestea fiind si singurele aparate la care s-a evoluat in competitia feminina. Din pacate Robert nu a fost intr-o forma tocmai buna din cauza unei probleme de sanatate. Felicitari fetelor si multa sanatate Robert!
on 12 decembrie 2009

Gael & Charlotte Mackie

Olga & Yulia Yurkina
Katja & Maike Roll
Natalia & Daria Joura
Naomi & Ruby Van Dijk
Jolene & Shayla Worley
Giulia & Marie Sophie Hindermann
Adriana & Anamaria Tamarjan
Malina, Irina & Ana Postolache
on 10 decembrie 2009





on 7 decembrie 2009

(Diana Chelaru, Swiss Cup)
S-a vazut clar inca de la inceputul exercitiului ca Diana nu a fost in apele ei. Antrenorul a stat alaturi de ea, a ajutat-o dupa ce a cazut de 2 ori dar a plecat atunci cand gimnasta avea mai mare nevoie de incurajare. Nu mi-a placut deloc aceasta atitudine si nu e singura de felul acesta. Chiar la Buzau am remarcat o astfel de atitudine la exercitiul Anei Porgras de la barna, cand aceasta a ratat.

(Ivana Hong, Campionatele Mondiale).Nu pot sa inteleg de ce Valeri Liukin mai vine langa paralele daca la coborarea gimnastei nici macar nu da semne ca ar dori sa o sprijine, mai ales ca aceasta are si o mare ezitare. Intoarce capul si pleaca. Nu ma pricep eu prea mult dar nu cred ca asa se procedeaza.

Nastia Liukin
Elsa Garcia

Jana Komrskova
Pia Tolle
Valeria Maksiuta (unghii rosii?!)

Catalina Ponor
Gabriela Dragoi

Anna Pavlova

Elena Zamolodchikova

Daria Joura
Marta Pihan
Sandra Izbasa