Internationalele de Gimnastica Artistica

on 29 martie 2010
In sfarsit putem spune ca mai e foarte putin pana se va da startul Internationalelor de Gimnastica Artistica de la Bucuresti. Sunt foarte incantata si nerabdatoare sa ajung acolo. De-abea astept sa le vad pe fete, sa retraiesc atmosfera aceea care m-a cucerit anul trecut la Buzau. Propusesem si cateva afise pentru acest eveniment, voi le-ati votat, ati ales si va multumesc din suflet pentru implicare. Castigator este afisul cu nr.1! Evident ca am tinut cont si de parerile voastre si afisul are acum o fata imbunatatita. M-am gandit ca pe langa acesta sa mai fac unul (ce sa fac, nu ma pot abtine cand vine vorba de gimnastica) pentru ca voi sa puteti alege (unul e vertical iar celalalt orizontal) formatul dorit. Sper sa-l copieze cat mai multi si daca au timp sa-l si lipeasca acolo unde isi doresc. Ideea e ca oamenii sa vina intr-un numar cat mai mare la Sala Polivalenta pe 9, 10 si 11 aprilie. Asadar, incepand de vineri 9 aprilie, in Bucuresti la Sala Polivalenta, incepand cu ora 3 dupa-amiaza va debuta ultimul concurs de verificare al gimnastilor romani inainte de Campionatele Europene. Trebuie sa-i sustinem si sa fim alaturi de ei!!! Un motiv in plus ar fi faptul ca Tvr-ul nu va transmite in totalitate concursul, deci trebuie sa veniti acolo! Cu siguranta odata intrati intr-o sala de concurs va veti indragosti de acest sport!

3 comentarii:

Ioana spunea...

Foarte frumoase afisele, bravo!!Vroiam sa facem si noi unul, dar ne-ai luat-o inainte:P (bine, noi asteptam si afisul Federatiei, dar...)
Ne dai voie si noua sa-l publicam pe cel vertical? (mie personal imi place acela cel mai mult)

Ioana (Fangymnastics)

Cris spunea...

Iti multumesc mult Ioana! Bineinteles ca il poti copia pe cel care iti place mai mult:)

Ioana spunea...

Multumim mult, o sa-l punem saptamana viitoare, cand vom scrie mai multe despre Internationale (speram sa si avem mai multe informatii).

Nu stiu daca ai vazut, intre timp a aparut si afisul oficial:
http://fangymnastics.com/2010/04/01/internationalele-romaniei-2010-afisul-oficial-al-competitiei/

O zi frumoasa,
Ioana (Fangymnastics)