Campionatele Europene (rezultate fete)

on 2 mai 2010
Inca un Campionat European se incheie astazi. A fost unul dominat de Rusia, evident la fete, pentru ca dupa cum se stie in concursul masculin, baietii nu au putut ajunge. Rusoaicele au aratat ca stau foarte bine la capitolul dificultate si asta le-a adus foarte multe medalii. Pentru Romania concursul a fost unul bun, cu o medalie de aur si trei de bronz la senioare. Echipa formata din: Amelia Racea, Diana Chelaru, Raluca Haidu, Ana Porgras si Cerasela Patrascu a reusit in concursul pe echipe sa ocupe pozitia a treia dupa Marea Britanie si Rusia. Astazi in finala pe aparate fetele noastre au reusit sa castige doua medalii de bronz prin Diana Chelaru la sol si Raluca Haidu la barna si o medalie de aur prin Amelia Racea la barna.
Junioarele noastre au castigat argintul pe echipe, Larisa Iordache a obtinut de asemenea un aur la sol, un argint la barna si o medalie de bronz la individual compus iar Diana Bulimar o medalie de bronz la paralele. Echipa de junioare formata din: Larisa Iordache, Madalina Neagu, Beatrice Margarit, Diana Bulimar si Diana Rusu a facut o treaba excelenta la Birmingham reusind sa obtina cinci medalii!! Totalul medaliilor la acest Campionat European, atat la fete cat si la baieti (juniori si seniori), este de 12 medalii.
Felicitari fetelor si baietilor!! Felicitari antrenorilor!!! Multa bafta si multa sanatate in continuare le dorim gimnastilor nostrii si ii asteptam cu bine acasa!!!

0 comentarii: