Via internet

on 14 iunie 2010
Daca tot nu avem inca nici o competitie de gimnastica zilele acestea (pana pe 18-20 iunie cand are loc etapa de Cupa Mondiala din Portugalia unde vor participa si Flavius Koczi si Ovidiu Buidoso) eu zic sa ne amuzam putin cu cateva imagini gasite pe internet.

Stiu ca mai e muuult pana la Craciun dar Fabian Hambuchen are deja pe pagina lui de Facebook cateva imagini in care e Mos Craciun. Chiar daca ii sta foarte bine in postura asta, eu prefer sa-l vad la bara sau sol...nu costumat in Mos Craciun :))


Elsa Garcia are o sora nu la fel de celebra ca si ea dar care administreaza un blog foarte interesant. Laura Garcia este pasionata de fotografie si deseori posteaza pe blog imagini cu sora sa in diverse ipostaze. Cea de jos este un exemplu. Cred ca fetele se distreaza pe cinste la sedintele foto :).

Am gasit pe net o fotografie dintr-o revista in care Beth ne dezvaluie un mic secret. De fapt nu e chiar un secret ci mai degraba o chestie foarte practica pe care o folosesc unele gimnaste in concursuri: isi lipesc costumul de piele cu un spray special pentru a se feri de situatiile jenante ce ar putea aparea, mai ales ca pot fi depunctate daca isi "aranjeaza" costumul in timpul exercitiilor.. Merita citit.

0 comentarii: