Campionatele Mondiale-calificari

on 17 octombrie 2010
Fetele au trecut cu bine peste primul "hop" al Campionatelor Mondiale de la Rotterdam, calificarile. Echipa noastra, formata din: Diana Chelaru, Raluca Haidu, Ana Porgras, Gabriela Dragoi, Sandra Izbasa si Cerasela Patrascu, s-a clasat pe pozitia a 4-a cu un total de 228,495 puncte, dupa Rusia, China si SUA. Din pacate Amelia Racea nu a putut participa din cauza problemelor de sanatate si astfel s-a hotarat ca ea sa fie rezerva. Fetele s-au descurcat bine, au avut si ezitari dar important e ca ele sa fie sanatoase si puternice pentru competitia pe echipe de miercuri, unde au nevoie de mai multa siguranta.
Anul acesta fetele au primit, in sfarsit, costume noi. Remarca cineva pe un blog ca romancele sunt mult mai elegante si mai cochete decat in anii trecuti si sunt de acord cu asta, unde mai pui ca sunt si foarte frumoase. Asadar, miercuri va incepe concursul pe echipe si emotiile pentru noi. Multa bafta fetelor!!!

(Foto:http://www.daylife.com/photo/0caU6px21P2Uc?q=gymnastics)

1 comentarii:

Raluca spunea...

Cu riscul de a parea rautacioasa trebuie sa spun ca asta e printre primele costume ale nationalei Romaniei care imi place cu adevarat!
Din pacate, dupa ce am asteptat cu nerabdare sa inceapa CM-ul am aflat ca va fi transmis pe Digi Sport( post pe care nu il prind)...Nu pot decat sa sper ca voi reusi cumva sa-l vad p internet. O bataie de joc la adresa fanilor gimnasticii,avand in vedere ca foarte putini prin acest post.:(