Life after gymnastics

on 9 martie 2011

Au intrat de micute in sala de gimnastica, au muncit o intreaga copilarie iar atunci cand viitorul le zambea prietenos o accidentare sau o problema mai veche de sanatate le-a spulberat visurile. Totusi, chiar daca gimnastica va ramane marea lor dragoste pentru totdeauna, exista si alte sporturi care se pot baza pe forta si puterea de concentrare a unei foste gimnaste:
Malina Savoaie a inceput cu gimnastica ritmica, a urmat cea artistica iar din cauza unui accident stupid petrecut in afara salii de gimnastica a trebuit sa puna capat acestui sportului si sa o ia de la capat cu...atletismul.
Dana Druncea, o alta fosta gimnasta cu multi ani de munca in sala de antrenament s-a retras si ea in 2009 lasand in urma un vis neimplinit. Acum Daniela se pregateste pentru...canotaj, mai exact pentru postul de carmaci al lotului de tineret.
Loredana Sabau, o gimnasta ghinionista, a parasit si ea sala de la Deva in 2010. Dupa o problema de sanatate si 9 luni de pauza a urmat inca o incercare de revenire, fara succes din pacate. Acum Loredana s-a indreptat catre un alt sport, aflat la polul opus de gimnastica...tirul cu arma. Nu va inlocui niciodata in sufletul ei gimnastica, dar e mandra de ceea ce face acum.
Asadar, o fosta gimnasta nu se va indrepta obligatoriu spre o cariera de antrenor sau coregraf in sportul pe care l-a practicat, ci din contra poate face o intoarcere de 180 de grade catre altceva. Multa bafta fetelor!

0 comentarii: