De pe Facebook adunate...

on 14 mai 2011
Facebook a devenit un mijloc de informare, nu doar un site de socializare mai ales pentru lumea gimnasticii. Toata lumea are Facebook, de la gimnasti la antrenori la bloguri si emisiuni sportive.

De exemplu, pe pagina de Facebook Romanian Gymnastics Fan apare stirea conform careia Andreea Raducan va avea incepand cu acest an o competitie care ii va purta numele. Super! Cupa ”Andreea Raducan” se va desfasura la Barlad si va alatura 40 de gimnaste cu varste cuprinse intre 9 si 11 anisori. Aceeasi Andreea Raducan va prezenta incepand de astazi emisiunea ”Fabrica de medalii” pe Digi Sport iar pe pagina de Facebook Fangymnastics puteti gasi mai multe detalii.

Gym Lugoj ne informeaza de asemenea ca orasul are 12 sportivi convocati la loturile nationale.

Pe pagina de Facebook Els De Nil exista o colectie foarte frumoasa de fotografii de la Europenele de la Berlin, Mondialele de la Rotterdam si o multime de alte evenimente sportive. Merita vazute!
Tot fotografii superbe puteti gasi si pe pagina de Facebook Jadei Barbosa, poze realizate de fotograful Christian Gaul. Pe International Gymnast Magazine  aflam cu mandrie ca Lavinia Milosovici a fost inclusa in Hall of Fame alaturi de alte 73 de nume importante pentru gimnastica mondiala.

1 comentarii:

gabriela spunea...

imi place blogul tau si eu ador gimnastica artistica si gasesc intotdeauna ultimele noutati de la tine de pe .