Gymnasts with special habits

on 14 ianuarie 2012

Vanessa Ferrari (Italia)
Nu cred ca am sa inteleg vreodata de ce Vanessa are obiceiul de a purta acelasi model de costum in competitiile importante. E un model urat dar ce e si mai urat e faptul ca in ultima vreme o varianta din acest model a devenit cam transparenta...cam prea transparenta.


Svetlana Khorkina (Rusia)
Desi s-a retras de ceva timp din gimnastica de performanta, nu cred ca exista cineva care sa-i fi uitat ciudatele coafuri cu care obisnuia sa apara in concursuri, dar mai era ceva ce obisnuia Svetlana sa faca, in special in finalele pe aparate: sa poarte costum negru. Pentru ea costumul negru era ca o rochie de seara iar finala de la sol, ca un spectacol special pe care il respecta prin "tinuta" eleganta.

Catalina Ponor (Romania)
Si Catalina si-a creat un obicei din a purta costume negre sau inchise la culoare in finalele de la barna. Majoritatea modelelor au fost alegeri inspirate.

Elsa Garcia (Mexic)
Una dintre cele mai elegante aparitii din gimnastica feminina poarta mai mereu parul legat cu o fundita colorata. Elsa e o gimnasta foarte frumoasa iar acest detaliu o face sa para si mai dulcica.

Ariella Kaeslin (Elvetia)
Cred ca Ariella e singura gimnasta din lume care a purtat costume cu fluturi in competitii. Nu toti fluturii de pe costumele ei mi-au placut dar trebuie sa recunosc ca a fost originala.
Marta Pihan Kulesza (Polonia)
Si mai originala e Marta Pihan. Nu prea inteleg obiceiul asta pe care il are ea intotdeauna: de a-si impleti parul si de a si-l vopsi in culorile costumului pe care il poarta. E adevarat ca e ceva deosebit si cu siguranta imposibil de uitat dar mie nu prea imi place. Cu impletitul sunt de acord dar cu culorile...e cam prea mult pentru gusturile mele.


0 comentarii: