Amical Franta-Romania (rezultate)

on 21 aprilie 2012
Cholet (Franta) a gazduit in acest weekend concursul bilateral intre echipele de senioare si junioare ale Frantei si Romaniei. Echipa de junioare a fost formata din: Diana Teodoru, Stefania Stanila, Andreea Munteanu, Miriam Aribasoiu, Paula Tudorache, Silvia Zarzu iar cea de senioare din: Sandra Izbasa, Catalina Ponor, Larisa Iordache, Diana Bulimar, Diana Chelaru, Amelia Racea si Raluca Haidu. A fost o competitie plina de surprize pentru Romania: in primul rand revenirea Sandrei dupa o pauza destul de lunga, apoi revenirea Ameliei care a avut si ea parte de o pauza nedorita, dar poate cea mai interesanta :D surpriza a fost prezenta Marianei Bitang alaturi de fete, pentru prima oara intr-un concurs international de la revenirea la lot.
Concursul pe echipe a fost castigat de Romania atat la junioare cat si la senioare. Bravo!
Fetele au obtinut note foarte bune la toate aparatele iar "vedeta" senioarelor a fost Larisa Iordache, care a obtinut: 14.600 la paralele, 15.400 la barna, 15.000 la sol si 15.100 la sarituri. Bravo Larisa!!! Note extrem de valoroase.
La AA invingatoare a fost, evident, Larisa urmata de Sandra si de Anne Kuhm (FRA) pe 3. La junioare (AA) invingatoare a fost Stefania Stanila. Asadar, un concurs frumos pentru fetele noastre, din pacate fara imagini de la fata locului, deocamdata, caci cu siguranta vor aparea in curand.
Felicitari fetelor pentru evolutiile de astazi si multa bafta in continuare!

0 comentarii: