CE Montpellier 2012- rezultate calificari

on 26 mai 2012
Anul acesta Campionatul European de Gimnastica Artistica s-a impartit in doua asa cum se intampla de ceva timp din doi in doi ani: cel feminin (Bruxelles) si cel masculin, desfasurat in Franta la Montpellier si asta deoarece anul acesta au intrat in concursuri si junioarii. Pe 23 mai au avut loc calificarile juniorilor, echipa formata din: Daniel Radeanu, Adrian Popa, Andrei Savu, Liviu Necsa, Emanuel Badila clasandu-se pe locul 16. Singurul gimnast care a reusit calificarea in finalele pe aparate si individual fiind Daniel Radeanu (locul 11 la AA si finale la sol si sarituri).
Pe 24 mai au intrat in scena si seniorii: Flavius Koczi, Marius Berbecar, Ovidiu Buidoso, Cristian Bataga si Vlad Cotuna, echipa reusind sa termine concursul de calificare pe locul 5. Din pacate, au cam ratat finalele pe aparate, singurul care a reusit totusi o finala fiind Flavius Koczi la sarituri.
Ieri (25 mai) in finala individuala a juniorilor, Daniel Radeanu a ocupat locul 10.
Astazi, peste doar o ora, vor incepe finalele pe aparate ale juniorilor unde singurul nostru reprezentant are doua finale, asa cum spuneam mai sus, la sarituri si sol. Tot astazi, de la ora 15:30 sunt programate si finalele pe echipe ale seniorilor, unde sper ca baietii sa se mobilizeze si sa reuseasca sa urce pe podium.
Asadar, bafta tuturor azi!!

Finalele pe echipe vor fi difuzate astazi pe Tvr 2, de la ora 15:30, iar maine, finalele pe aparate de la ora 15:10. Mult succes, baieti!















0 comentarii: