Europene 2012- Calificari senioare

on 10 mai 2012
La Bruxelles s-a mai incheiat o zi cu emotii, ziua calificarilor pentru senioarele noastre. Echipa formata din: Catalina Ponor, Diana Bulimar, Raluca Haidu, Sandra Izbasa si Larisa Iordache s-a clasat pe prima pozitie urmata de echipa Rusiei si de cea  a Marii Britanii (pe 4 Italia si pe 5 Franta). Fetele noastre s-au prezentat foarte bine, s-au mobilizat si au reusit si calificari foarte bune. Neoficial (pentru ca anul acesta nu exista si finala individual compus) Larisa Iordache este invingatoare la AA cu un punctaj de 60.132, urmata de rusoaica Anastasia Grishina (57.799 puncte).
Duminica, le vom vedea in finale pe: Sandra Izbasa (la sarituri), Larisa Iordache (la paralele, barna si sol) si Catalina Ponor (barna si sol) ele reusind si clasari printre primele pozitii. Asadar, vesti bune!
Pana atunci, sambata, de la ora 16:00 pe TVR 2 incep emotiile pentru finala pe echipe. Sa le tinem pumnii stransi fetelor noastre! Felicitari pentru concursul de astazi atat lor cat si antrenorilor si multa bafta pentru finale!! Hai Romania!!

0 comentarii: