Europene 2012- Finalele pe aparate (senioare)

on 13 mai 2012
Romania a castigat in Bruxelles tot ce se putea castiga in materie de medalii, atat la senioare cat si la junioare. Astazi, senioarele s-au intrecut pe sine cu 5 medalii din 3 finale, 3 de aur si 2 de argint la sarituri, barna si sol prin Sandra Izbasa, Catalina Ponor si Larisa Iordache... cat de frumos! Bravoooo!!
Concursul a inceput cu o "istorie" repetata la sarituri, ca si cea de anul trecut de la Berlin, Sandra a urcat pe prima treapta a podiumului urmata de Oksana Chusovitina. Apoi a urmat finala de la barna pentru fetele noastre unde Catalina a dominat, cu emotii ce-i drept, iar la sol competitia stransa dintre cele doua romance a inclinat catre energie si elan, de data aceasta, prin victoria Larisei. Si astfel Romania se mai imbogateste dupa acest frumos European de gimnastica cu 12 medalii in total, junioare plus senioare (4 de aur, 5 de argint si 3 de bronz). Dar, greul de-abea acum urmeaza pentru ca Olimpiada se apropie, rusoaicele, desi n-au avut un concurs tocmai bun la Bruxelles, cu siguranta nu vor lasa lucrurile asa si sa nu uitam de americance si de chinezoaice care sunt la fel de puternice. Am incredere ca cei doi antrenori, Bellu si Bitang vor alege nu doar cea mai buna echipa ci si cea mai buna strategie de concurs asa cum au facut-o si la acest European. Si am incredere in fete, in primul rand! Ele sunt capabile de lucruri mari, mult mai mari!
Si ca sa fac o concluzie si la ceea ce am vazut la tv, cred ca Bruxelles-ul a fost o gazda buna, sala a fost draguta (desi cam mult roz :D pe alocuri) spectatorii au fost la inaltime dar transmisia a cam lasat de dorit, unghiurile de filmare n-au fost mai deloc reusite. Mi-au placut mult fetele noastre, felul in care s-au aranjat, costumele lor, per total felul in care s-au prezentat. Intotdeauna mi-a placut sa vad zambete pe fetele lor si de data aceasta asa a fost. Felicitari tuturor pentru rezultate si multa bafta de-acum incolo in antrenamente!

0 comentarii: