Retirements...again

on 4 decembrie 2012
 Inca o saptamana, alte retrageri din gimnastica...Philipp Boy si-a anuntat retragerea la Stuttgart World Cup dar si pe Facebook unde a transmis un mesaj emotionant fanilor sai din intreaga lume. Se pare ca motivul principal al retragerii ar fi problemele de sanatate si stim cu totii momentul Londra 2012 cand Boy a ratat sansa unei medalii olimpice din cauza accidentarilor.
Inca o retragere din gimnastica vine de aceasta data din Ucraina: Yana Demyanchuk. Pe Yana o cunoastem in special de la Europenele din 2009 cand s-a clasat pe primul loc in finala de la barna, urmata de Anamaria Tamirjan pe 2 si de Gabi Dragoi pe locul 3. Si ea a avut probleme grave de sanatate din cauza carora n-a putut concura la capacitatea maxima in momentele cele mai importante din cariera sa.
Si cum nu se putea sa nu auzim si de la noi astfel de vesti, inceputul de saptamana a adus stirile triste: Catalina Ponor si Sandra Izbasa si-au anuntat retragerea din gimnastica. Daca la Catalina ma asteptam pentru ca a anuntat in repetate randuri ca Olimpiada va fi ultimul concurs din cariera sa extraordinara, pe Sandra o mai vedeam antrenandu-se macar pana la urmatorul Mondial. Dar poate ca enough is enough pentru cele doua, cu siguranta dupa atatia ani de munca si rutina zilnica, isi doresc sa faca si altceva si de-abea astept sa vad ce drumuri vor alege Sandra si Catalina pe mai departe. Multa bafta, fetelor!
 

1 comentarii:

Stefan spunea...

Pacat ca se retrag atatia! La noi mai ales! Stii ceva de junioarele care au participat anul asta la Jesolo caci nu le-am vazut la Onesti? (Ciobanu, Rauta ....)