News

on 5 ianuarie 2013

A mai trecut un an cu bune si cu rele pentru gimnastica romaneasca, dar asa e sportul de performanta: aduce si satisfactii si bucurii dar si tristete cateodata. Anul 2013 sper sa le aduca sportivilor mai mult noroc si multa sanatate!
Sunt bucuroasa sa va prezint noul numar al revistei Tare!, revista iubitorilor gimnasticii romanesti, care a aparut luna trecuta. Nr. 4 este dedicat in special cluburilor de gimnastica artistica, ritmica si aerobica din tara noastra dar cuprinde si alte articole foarte interesante. Merita s-o cititi! (Revista Tare!)
De asemenea, pe langa revista, am descoperit si un nou site dedicat gimnasticii din Romania, numele sau este Puzzle si il puteti gasi aici. Acest site, extrem de bine documentat, va ofera posibilitatea sa faceti cunostinta cu viitoarele noastre campioane europene, mondiale si olimpice. Veti descoperi informatii despre fiecare junioara in parte si poze de la concursurile la care au participat pana acum. Felicitari celor care au lucrat atat la revista cat si la site! Great job!

0 comentarii: