Internationalele Frantei- rezultate

on 18 martie 2013
Sambata si duminica s-au desafasurat in La Roche-Sur-Yon, Internationalele Frantei. Romania a fost reprezentata cu succes de Flavius Koczi si Diana Bulimar. Flavius a concurat la sarituri si sol iar Diana la barna si sol, ambii calificandu-se doar in finala de la sol de duminica. Diana a ratat barna in mod surprinzator la elementul ce nu-i creeaza de obicei probleme, iar de acolo cred ca si-a pierdut putin concentrarea dandu-ne ceva emotii la a doua ratare cand probabil s-a si lovit usor. Exercitiul cu pricina :

 Ieri a fost insa cu totul altceva, Diana a prezentat un exercitiu la sol pentru care a primit nota 14.533 si medalia de argint dupa Ksenia Afanaseva (14.633) pe ultima pozitie clasandu-se Carlota Ferlito cu 13.733. Mi-a placut mult Diana in finala, a crescut, s-a maturizat, are energie si executa elementele foarte curat. Acesta este exercitiul Dianei din finala:

foto:GymNet


Flavius a obtinut 15.366 pentru exercitiul sau de la sol si medalia de aur, pe 2 s-a clasat Denis Ablyazin (15.300) iar pe 3, Jacob Dalton (15.100).
Aici este exercitiul lui Flavius si festivitatea de premiere:
foto:GymNet



Felicitari celor doi pentru rezultatele obtinute si multa bafta in continuare!!

0 comentarii: