Top 10 costume preferate de la Europene

on 20 mai 2014
Daca ar fi sa fac un top al celor mai frumoase costume de gimnastica de la acest European (Sofia 2014) el ar arata cam asa:

1. Costumul rusoaicelor din finala pe echipe e de departe pe primul loc pt. mine. Elegant, simplu, in stilul caracteristic.2. Cine s-ar fi gandit ca vom vedea vreodata la fetele noastre costume in culori atat de "indraznete"? Costumul acesta e foarte frumos, din punctul meu de vedere si merita sa fie in top :) (si purtat mai des)
3. Costumul junioarelor din Rusia de la antrenamentul pe podium parea potrivit mai degraba pt. o finala dar e tare dragut si elegant...Mi-ar placea s-o vad pe Mustafina in el :D

4. Si acest costum mi-a placut foarte mult, li s-a potrivit fetelor si e altceva! 5. Am mai vazut acest costum si ma bucur ca l-a purtat si in finala de la sol, e foarte frumos si i se potriveste mai bine acum "noii Diana" :)6. Iarasi o combinatie tipic Rusia si potrivita Mustafinei, un costum frumos dar parca mi se pare un pic prea incarcat. 7. Marta Pihan Kulezsa e o nonconformista, asta e clar, si desi rar am vazut costume dragute la ea, cel din finala de la barna a fost foarte frumos si i-a venit foarte bine. 8. De obicei, Belgia isi poarta vesnic culorile drapelului pe costumele de gimnastica (asa cum era si cazul romancelor in trecut) doar ca in combinatii diferite. Cred ca aceasta varianta e o alegere foarte buna.9. Am mai vazut acest costum la rusoaice dar imi place tare mult. Verdele acesta nu e prea des intalnit iar combinat cu alb il face sa arate foarte...special.10. Mi-a placut sa vad in finalele pe aparate ca Vanessa Ferrari si Roxana Popa si-au schimbat costumele dupa finala de la barna, respectiv paralele si au ales altele pentru finala de la sol. Daca in cazul Vanessei costumul a fost "cu de toate" asa cum ne-a obisnuit, Roxana a purtat un costum foarte dragut cu roz si negru. Cam astea au fost preferintele mele in materie de costume de gimnastica la Campionatele Europene de la Sofia. Care au fost preferatele tale?


0 comentarii: