Ce emisiuni interesante putem vedea la tv daca vrem...

on 11 ianuarie 2009
Ieri, sambata, frig afara, vreme de stat in casa la caldurica...daca ne mai dau rusii gaz ca altfel :))
Ce poti sa faci cand n-ai chef de invatat? Sa te uiti la tv...Eu mi-am propus ca de anul asta sa fiu mai selectiva in ceea ce priveste programele tv.Pentru ce sa ma uit eu la emisiuni de trei parale cand n-am nimic de invatat din ele.Si cum spuneam ieri m-am uitat pe Explorer..am vazut o emisiune despre oameni care au simturi mult mai dezvoltate decat noi, oamenii obisnuiti...de exemplu un tanar avea capacitatea de a merge cu un monociclu pe marginea unei prapastii sau pe bare foarte inguste, cobora scari sau escalada vai foarte abrupte.Toata filozofia statea in echilibru care venea din senzorii transmisi catre creier prin urechea interna...complicat nu?
Alta chestie foarte interesanta, un domn reusea sa deschida seifuri in doar cateva minute, fara nici un aparat.Toata treaba statea in sensibilitatea pe care o avea in varfurile degetelor si cu care simtea combinatia de cifre a seifului.Nu stiu daca am spus chiar cum trebuia dar cred ca v-ati prins voi care e ideea. De fapt cred ca doar cu puterea mintii poti face multe lucruri nebanuite.Pe Discovery parca , am mai vazut o emisiune cu o inchisoare din SUA in care erau inchisi toti cei care aveau probleme psihice, si care comisesera delicte foarte grave!M-a socat faptul ca stateau cate unul intr-o celula minuscula, fara acces la lumea de afara pentru ca erau foarte agresivi.Nu stiu daca asta mai e viata dar...atunci cand ai probleme "la mansarda" cum se spune...e grav.

Azi am vazut un film pe Hbo (ca era duminica si duminica nu prea e bine sa inveti..asa am auzit :))) "In cautarea norocului" se numeste.O tipa care e foarte norocoasa..scapa de noroc cand saruta un baiat si devine cea mai ghinionista fata din cate exista.E amuzant filmul...si cand ma gandesc la cateva chestii asemanatoare pe care le-am trait si eu..din categoria "bad luck", ma apuca rasul acum ca au trecut dar atunci....

Spre exemplificare: m-am dus la un examen dupa ce s-a terminat, pentru ca imi notasem ora gresita...Stiu ca radeti..Ok. Am mai patit din astea dar acum nu-mi vin in minte...poate mi le amintesc eu cu alta ocazie.
La ce emisiuni ma mai uit eu..Tehnici esentiale de supravietuire si Cum se fabrica pe Discovery, gimnastica normal, Euforia cuisine, Bucataria lui Jamie...si cam atat..poate mai sunt si altele...
As incerca sa renunt si la tv..dar mai spre vara asa cand alta alternativa ar fi parcul sau strandul..deocamdata e cam frig.
See ya!
P.S. pentru Alexa: Tg Mures e un oras foarte fain, mi-a placut mult..sper sa mai am ocazia sa merg pe acolo.

P.P.S Nu v-am vorbit niciodata despre pisica mea Miţi, dar nu e timpul pierdut...asa ca sa va faceti o idee, iat-o!


2 comentarii:

ana maria spunea...

Si eu urmaresc Euforia Cuisine....stii pasiunea mea pt gastronomie. Ma bucur ca ai adus-o si pe Mitzi in peisaj, acum o sa se bucure de o mai mare notorietate...De ghinioane ce sa mai zic....ca am fost impreuna de multe ori cand ne-a lovit ghinionul;imi aduc aminte de examenu ala....mda. E pacat ca nu avem ce vedea la televizor, dar poate e mai bine ca avem mai mult timp de invatat..dar pe de alta parte eu nu as putea trai acum fara Internet. A devenit o parte esentiala din viata mea, din programul meu zilnic, daca nu imi verific eu mail-ul, site-urile si alte chestii minore (stii tu care) nu stiu cred ca as turba.

Mira spunea...

Eu nu am televizor si nu cred ca pierd nimic important,nu ma intereseaza emisiunile prezentate de Adriana Bahmuteanu,Andra si alte de-astea carora nu prea le mai merge in meseria lor de baza(daca au una) si hop top modereaza emisiuni.Nici barbatii nu fac exceptie..Capatos,Morar sau Buzdugan(unu din ei)sau tipul ala care a fost inainte la stiri pentru mine sunt zero.Ei nu-si bat joc de telespectatori ca astia nu se mai uita daca nu vor ci de ei insisi pt ca aduc toata prostimea(manelisti,Nikita,Naomi,eleva porno etc.)doar pt rating...sunt exact ca femeile care se vand pt bani ca sa nu zic altfel.Pana si Raduleasca profesionista lu' peste aduce manelisti,deci am luat-o la vale...rau de tot!