Voi ce hobby-uri aveti?

on 29 aprilie 2009
Eu? Pai in primul rand decoratiunile interioare, apoi colectionez felicitari si lumanari parfumate, reviste si cand eram mai mica ma ocupam si de timbre. Si-mi place sa ascult muzica, sa calatoresc si sa gatesc pentru altii. Aaa si imi place sa fotografiez peisaje si sa merg in magazine second hand. Gimnastica n-am mai pus-o la socoteala ca era evidenta. See ya!

3 comentarii:

D spunea...

In cateva randuri : istoria,desenul,cititul,muzica,internetul,sportul(fotbalul este exclus):gimnastica, tir, skandenberg, baschet, scrima, si cam atat, pentru moment

Mira spunea...

Gimnastica,filmele(in special serialele ,ma uit la o intreaga serie intr-o seara daca vreau :)) prajiturile (sa le fac si sa le mananc)cititul(in special scriitorii romani de care nu ma pot desparti:Marin Preda,Mihail Sebastian,Ionel Teodoreanu)muzica si mai nou imi place sa fac miscare(de buna voie ,wow!!!)

ana maria spunea...

Sa incep cu muzica, oriunde oricand muzica...filme, seriale. Imi place mult sa gatesc, mai ales prajituri, sa citesc, sa cumpar reviste, sa merg in magazine second hand. Cel mai mult si cel mai mult imi place sa ma plimb, sa ma relaxez in mijlocul naturii.