Guess what? Gymnastics off course!

on 8 mai 2009
Chiar daca am acasa carti,reviste, pe calculator, sute de articole, fotografii legate de gimnastica, internetul imi ofera nebanuite surprize de fiecare data.De pilda, ieri dadeam un banal search pe Google: Sandra Izbasa.Evident multe dintre fotografii erau cele pe care le stiam dar am gasit un blog brazilian unde nu exagerez dar cei care l-au realizat erau pasionati de fundurile gimnastelor(poate cei pasionati de gimnastica il stiu, sau cei care scriu pe forumuri l-au accesat deja). Nu pot sa zic ca nu e interesant pt ca are multe imagini pe care nu le-am mai vazut, dar chiar asa?Sunt un fel de paparazzi asa... Poate nu ma credeti:iata!



Nastia Liukin inainte de un exercitiu la paralele.
Bineinteles ca avem si gimnaste sexy in ipostaze cat mai provocatoare:



Alicia Sacramone.Un spate de Catalina Ponor (v-am zis ca astia sunt pasionati).



Fac si o paralela intre fundurile din 1996 si cele din 2008...Imi vine sa rad, pe bune! Eu nu vad care e faza, diferenta o fac costumele care sunt mult mai decoltate acum.Cred.



Acum mi-am amintit si de pozele cu gimnastele noastre de prin reviste gen Playboy sau prin camerele de camin (Corina Ungureanu, Oana Petrovschi, Catalina Ponor, etc). Le au si ei pe ale lor, normal. Svetlana Khorkina a pozat in Maxim si pozele sunt acceptabile.



Ariela Kaslin, un fel de Shakira.



Shanon Miller pe post de iepuras sexy, sau menajera, depinde de situatie :))))))))



Hai sa schimbam totusi registrul, dar sa ramanem la Svetlana Khorkina. Pentru mine, Khorkina nu a fost o extraordinara acrobata, la paralele era intr-adevar spectaculoasa si priceputa, in rest, nu era cine stie ce. Insa, avea ceva aparte. Era o aparitie, comunica foarte bine cu publicul mai ales la sol unde era foarte expresiva si le mai lua ochii si arbitrelor. Eu imi amintesc si de ceva specific ei, coafurile (si foarte multe din costumele ei sunt preferatele mele) Am gasit cateva poze, le-am editat si iata o mica istorie. Sunt si coafuri recente normal.



Imi propusesem ca pe 5-7 iunie sa merg la Internationalele de la Ploiesti, pentru prima oara la o competitie de gimnastica. Din pacate pentru mine oricum am incercat sa-mi programez examenele din sesiune n-am reusit sa-mi fac loc pentru un drum la Ploiesti. Stiu ca cei care vor merge le vor impartasii si celor care nu pot, parerile si impresiile lor si sper sa faca si multe poze!
See ya!!!

7 comentarii:

Adde spunea...

Daaa, il stiam, cred ca sunt cei cu ginastica romena. Vad ca au inceput cu Ponor, sigur urmeaza si Sandra :)) Pe mine ma distreaza!

Cris spunea...

Da Adde despre acel site e vorba...Mersi pentru comentariul de la postul anterior :)

ana maria spunea...

Felicitari pt postare, se vede ca te-ai documentat bine.Imi place din ce in ce mai mult blogul tau.

Mira spunea...

Ce fund de subnutrita are Liukin :))(asta a fost doar ca sa te enervez putin).Khorkina imi place mai mult acum de cat atunci cand concura.Acum arata foarte bine ,e mama ,se implica in problemele legate de sport din tara ei,face politica.Cand concura isi tuguia buzele,arunca o privire din aia din Siberia concura(nu chiar bine totdeauna) si lua note umflate.

Am o idee,ce-ar fi sa ne postezi ceva despre viata catorva gimnaste dupa ce s-au retras,poze ar fi si mai buna:)

Mira spunea...

Am uitat sa zic..Shanon e mai mult decat penibila,de fapt cred ca e "Iepure-Menajer" ,o noua specie de iepure de menaj :)))))

Anonim spunea...

Eu também gostei por você postar algumas fotos do blog “As Belas da Ginástica”.

Foi uma bela surpresa quando eu vi pela primeira vez.
:)

Anonim spunea...

Sem problema.
Sempre que quiser comentar pode ser em romeno mesmo.
:)