A venit si vacanta...pentru unii...

on 23 iunie 2009
Mult asteptata vacanta a venit!!! In afara celor care mai dau un Bac, mai dau o licenta (cazul meu) mai e pana la vacanta. Mi-am facut cateva planuri pentru vara asta, dar mai intai trebuie sa trec "hopul" si apoi mai vedem. Mi-ar placea sa merg la mare dar din cate am vazut la tv preturile sunt cam mari, poate prea mari pentru serviciile oferite atat de hotelieri cat si de cei care ofera chirii. Oricum nu-mi planuisem sa stau mai mult de o saptamana, poate nici atat, dar n-as vrea sa-mi pierd vremea cautand un loc unde sa stau. N-am mai fost vara la mare de vreo 12 ani, iar anul trecut am fost in noiembrie la Constanta la o Olimpiada de Management. Ma cuprinsese o nostalgie pe plaja...E o senzatie de nedescris. E frumos si cand e foarte frig, mirosul de peste, apa sarata, scoici, nisip e acelasi doar ca nu prea poti sa stai mai mult de 10-15 minute langa apa din cauza frigului.
Acum vreo 3 ani am fost in vacanta la Voineasa. A fost superb! In primul rand a fost foarte ieftin, am stat la un hotel de 2 stele, curatel, n-am ce zice, mancarea era foarte buna si foarte ieftina la un restaurant de langa hotel, aer curat, racoare...Din pacate statiunea nu e deloc promovata si foarte cunoscuta dar pentru relaxare e perfecta.
O destinatie de vacanta mai ramane si la tara la bunici. Acolo unde e aer curat, unde poti sa alergi in voie, unde poti manca fructe proaspete oricand, unde bunica te rasfata cu mancare buna si daca mai ai noroc si de vreo apa curgatoare prin apropiere...e perfect.
Si totusi in doar 2 luni de vacanta cate poti face? Avand in vedere ca toate sunt conditionate de bani, ramane doar sa ne limitam in functie de buget.
Apropo, poate imi spuneti si voi ce planuri de vacanta aveti.

2 comentarii:

Raluca spunea...

Am fost deja pe la bunica:D....am de gand sa merg si la mare( e destinatia mea preferata de vacanta), si, fiindca locuiesc la 2 pasi de munte o sa cutreier si muntii;))....vreau sa ajung pe cat mai multe varfuri vara asta.

Anonim spunea...

Como eu queria visitar a Romênia...