The Legend

on 2 iulie 2009
Nici acum dupa o saptamana nu-mi vine sa cred ca Michael Jackson a murit. Vazand ce se intampla in intreaga lume, acum dupa ce nu mai e imi dau seama ca a fost un om extrem de iubit dar si o sursa de castig pentru cei mai apropiati. V-am mai spus ca sunt fan Michael de foarte multi ani si cunosteam in mare cam ce se intampla in viata lui, de la tv, radio sau reviste. N-am crezut niciodata, si nu cred nici acum, ca ar fi molestat copii, cred doar ca a fost un om extrem de talentat, un artist complet, o voce unica si un show man desavarsit. Mtv a difuzat aseara concertul sustinut in Bucuresti, cel din 1992. Nu cred ca s-au mai adunat atatia oameni laolalta in Bucuresti, niciodata pana atunci. Am ramas uimita de cat de deschis era pe scena, cat de natural, cu cata usurinta canta si se misca in acelasi timp, iar la "Heal the world" atunci cand intrau copiii pe scena si dansau in jurul unui glob pamantesc, cat de fericit era in preajma lor.
Am avut ocazia sa vad un spectacol aniversar "Michael Jackson - 30th anniversary concert", nu live din pacate, (probabil ca il gasiti si pe YouTube) in care piesele lui erau cantate si de alte nume sonore precum Liza Minelli, Lionel Richie, Usher, Beyonce, etc. iar apoi a urcat pe scena si si-a cantat cele mai celebre melodii alaturi de ei. E extraordinar spectacolul, scena, efectele speciale, Moonwalk, spectatorii, TOTUL!

2 comentarii:

Amalia spunea...

Cris am urmarit si eu concertul aseara, recunosc cu lacrimi in ochi ... am fost si sunt fan Michael J. ... cand ma gandesc ca puteam sa merg la concert si nu m-am dus ... imi pare rau ca s-a stins , o legenda a muzicii , D-zeu sa-l odihneasca in pace.

Mira spunea...

Eu nu l-am vazut tot concertul dar ma uitam la secvente din el pe You Tube,intr-adevar specaculos!!!Nu cred ca exista vreo melodie a lui care sa nu aiba ceva special,care sa nu transmita cu adevarat ceva.Oricum prin muzica lui ,M.J va exista pentru totdeauna!