Ziua absolventului!

on 4 iulie 2009
Ieri seara am participat la Ziua Absolventului..Dap, am mai incheiat o etapa din viata mea. Am avut emotii atunci cand am imbracat roba, cand am primit diploma, dar a fost frumos. Pacat ca nu au venit foarte multi colegi de-ai mei, colegii de grupa, au lipsit si multi profesori. Am facut si poze pentru ca nu puteam rata o asemenea ocazie. O sa-mi amintesc mereu de cei 3 ani de facultate si de toate intamplarile pe care le-am trait cu buna mea prietena Ana, momentele haioase, momentele triste, indignarea, fericirea...Au fost trei ani in care am invatat multe si in care am cunoscut oameni deosebiti.
Iata-ma in toata splendoarea: (acum fie vorba intre noi, ne-a fost extrem de cald imbracati asa dar am rezistat si am supravietuit :))) Si nu v-am zis ca inainte sa fie din nou foarte cald ne-a prins si o furtuna de toata frumusetea care ne-a lasat fara umbrela...dar astea sunt detalii de culise. See ya!!


4 comentarii:

D spunea...

Felicitari !

Anonim spunea...

Parabéns!!!

Ana Maria spunea...

A fost foarte frumos, interesant...si cel mai important este ca am fost impreuna. Au fost 3ani si grei dar si frumosi, de neuitat. Pacat ca nu au venit mai multi studenti la absolvire si profesori...am fi avut mai mult de comentat (mai ales eu!).

Mira spunea...

Felicitari Cris..eu nu m-am dus la absolvire dar acum regret putin.Mult succes in continuare tie si colegilor tai!