Gimnastica si reclamele

on 30 septembrie 2009

Lia Parolari

Nadia Comaneci si Nastia Liukin pentru Adidas
Sandra Izbasa
4 comentarii:

Flavia spunea...

Sportivii din alte tari sunt rasplatiti cu multe milioane de dolari pentru aparitiile lor in reclame. Din pacate, la noi nu se poate spune acelasi lucru, desi avem sportivi mai buni, in multe cazuri.
Sa luam cazul Nastiei, cica ar fi mers dupa Olimpiada in tara si a facut 10 milioane de dolari din reclama. Cu campioanele noastre ce s-a intamplat? Nimic, nici macar nu sunt rasplatite pentru performantele sportive, ce sa mai vorbim de alte recunoasteri.

Cris spunea...

Asa e, din pacate.E trist ca la noi acesti sportivi nu sunt rasplatiti pe masura muncii depuse. Si nu cred ca gimnastii ar refuza astfel de oferte, din pacate nu e nimeni interesat...

OVIDIU spunea...

problema e ca gimnastica nu vinde! incanta, fascineaza dar nu vinde. nu are expunerea altor sporturi. Asta la noi. Poate pentru ca nu e cineva suficient de carismatic incat sa se impuna de la sine. sa poata vinde de la biscuti la masini de spalat.
ori pentru asta trebuie nu doar sa castigi titlul absolut la olimpiada ci si sa ai in spate o armata de impresari si PR-isti. in "dulcele stil" american. al Liukinei.

蔥油餅Jon spunea...

That's actually really cool!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,做愛,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟