Gymnastics...NOT!

on 7 decembrie 2009

(Diana Chelaru, Swiss Cup)
S-a vazut clar inca de la inceputul exercitiului ca Diana nu a fost in apele ei. Antrenorul a stat alaturi de ea, a ajutat-o dupa ce a cazut de 2 ori dar a plecat atunci cand gimnasta avea mai mare nevoie de incurajare. Nu mi-a placut deloc aceasta atitudine si nu e singura de felul acesta. Chiar la Buzau am remarcat o astfel de atitudine la exercitiul Anei Porgras de la barna, cand aceasta a ratat.

(Ivana Hong, Campionatele Mondiale).Nu pot sa inteleg de ce Valeri Liukin mai vine langa paralele daca la coborarea gimnastei nici macar nu da semne ca ar dori sa o sprijine, mai ales ca aceasta are si o mare ezitare. Intoarce capul si pleaca. Nu ma pricep eu prea mult dar nu cred ca asa se procedeaza.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Vine doar la elementul la care gimnasta are nevoie de asistenta . Antrenorul nu are voie sa te atinga in timpul exercitiului.Sunt gimnaste care nu pot lucra cu antrenorul langa ele in mare parte a exercitiului dar la un element cum a fost la ea coborarea avea nevoie sa isi stie antrenorul langa ea.

Cris spunea...

Stiu lucrurile astea, dar ma gandeam ca dupa ce si-au terminat exercitiile ar putea sa fie sustinute moral, sau nici atunci nu ar avea voie sa vorbeasca cu gimnastele? De ce antrenorii pleaca atat de repede?