Ana si Gabi, cele mai bune prietene!

on 18 ianuarie 2010
Anamaria Tamirjan si Gabriela Dragoi se afla in acest moment la Deva, ambele operate saptamana trecuta. Cum isi petrec ele timpul liber pe care nu l-au mai avut de multa vreme?„Pe internet”, spune Gabi „si imi mai place mult sa citesc, sa ascult muzica si sa ma plimb”. Deocamdata plimbarea mai trebuie sa astepte pana cand operatiile le vor permite asta, totusi ele se au una pe cealalta, impart aceeasi camera, amintiri si zambete...Inca nu se gandesc la revenire...mai e mult pana acolo, operatiile au fost unele dificile, recuperarea va fi si ea greoaie, iar deocamdata se bucura de o binemeritata pauza. Daca ar fi sa spuna care e aparatul ei preferat, Ana ezita 2 secunde: „cred ca barna”.Eu cred ca arata foarte bine si la sol, are o melodie puternica, dupa cum chiar ea spune. O gimnasta preferata din afara? Ana o prefera pe Nasia Liukin pentru felul in care arata, Gabrielei ii place Chusovitina si apoi ar mai fi Semenova, Pavlova, Preziosa...iar din Romania spune ca gimnasta ei preferata e Ana Tamirjan! Fiecare fotografie cu ele din concursuri si nu numai, le trezeste amintiri, nu le auzi decat spunand :„...aici eram cu soldul, cu spatele, glezna si mana”,„super, cu Stela”,„aici ne chinuiau tocurile”. Despre concursuri Ana spune ca la Olimpiada a fost greu dar frumos „si emotionant” adauga Gabi. Emotionant a fost si pentru noi cei care le-am privit la televizor...Apoi vorbim despre Nala si Pisi, cele doua pisicute nazdravane ale Gabrielei, despre machiaj, costume de gimnastica si mancaruri preferate. Tot Gabi conchide :
„Un invingator spune: "Trebuie sa existe o cale mai buna de a o face..."
Un invins spune: "Asa am facut-o intotdeauna!"
Un invingator este o parte din solutie.
Un invins este o parte din problema”.
Anamaria Tamirjan s-a nascut pe 8 mai 1991 la Constanta si practica gimnastica artistica de la varsta de 4 ani. Printre cele mai importante medalii castigate de Ana se numara:
-bronz la Beijing cu echipa,
-aur la CE de la Clermont-Ferrand 2008, cu echipa,
-bronz la CE de la Clermont-Ferrand 2008, la sol,
-argint la CE de la Milano 2009, la barna.
Gabriela Dragoi s-a nascut pe 28 august 1992 la Buzau si practica gimnastica de la varsta de 4 ani. Gabi are in palmares, pe langa medaliile la concursurile nationale,
-bronz cu echipa la Beijing,
-aur la CE de la Clermont-Ferrand 2008 cu echipa,
-bronz la CE de la Milano 2009, la barna.
Va multumesc mult fetelor!!

8 comentarii:

Mira spunea...

Ana si Gabi prietene la bine si la greu...multa sanatate fetelor!!!!

Alexa spunea...

Doua scumpe!!!
Foarte frumos articol, Cris... le urez si eu fetelor multa sanatate si sa aiba grija una de alta :)

Mikeyy spunea...

Ce frumos e articolul si imi place si ce au zis fetele!
Felicitari pt articol! ;)

Anonim spunea...

Un articol foarte frumos!

Anonim spunea...

Bravo fetele!!! Multa sanatate!!

Cris spunea...

Va multumesc tuturor pentru comentarii! Si fetele va multumesc pentru ca le sunteti alaturi.

Anonim spunea...

Cred că de la Răducan încoace momentul Sydney) n-am mai ţinut atât de strâns pumnii unor gimnaste aflate la răscruce. Fetelor, dacă citiţi cumva asta, strângeţi din dinţi şi mergeţi mai departe. Aşa au făcut toate gimnastele mari. Răzbunaţi ghinioanele crâncene de care a avut parte generaţia voastră - eu ştiu că mai aveţi multe de arătat şi de acum înainte. Multă sănătate!

Anonim spunea...

Just wish to say your article is as surprising. The clarity to your post is just nice and that i could think you are a professional in this subject. Well with your permission let me to grasp your feed to keep updated with coming near near post. Thanks a million and please continue the rewarding work. low cost auto insurance