Romania vs. Marea Britanie

on 19 august 2010
Pe 14 si 15 august, Ipswich (Marea Britanie) va gazdui competitia amicala dintre echipa de gimnastica feminina a Romaniei si cea a Angliei. Raluca Haidu, Diana Trenca, Daniela Andrei, Gabriela Dragoi si Cerasela Patrascu sunt reprezentantele tarii noastre. Competitia nu va fi transmisa live, din pacate, dar exista cateva site-uri unde pot fi vizionate exercitiile fetelor si alte detalii legate de concurs.
Exista in primul rand site-ul Federatiei Romane de Gimnastica unde sa speram ca vom avea noutati, apoi site-ul British Gymnastics si nu in ultimul rand forumul OnlineSport unde exista un topic special dedicat acestui amical. Concursul se va desfasura dupa urmatorul program:
-sambata, 14 august: echipe si individual compus;
-duminica, 15 august: finalele pe aparate.
Multa bafta fetelor noastre!!!

Rezultate:

In intrecerea pe echipe, Romania a castigat concursul cu 165.400 puncte in timp ce Marea Britanie a obtinut doar 163.100 puncte.

In finala pe aparate: Raluca Haidu a obtinut bronz la sarituri, Dana Andrei bronz la paralele, la barna aur pentru Cerasela Patrascu si bronz pentru Diana Trenca iar la sol argint pentru Dana Andrei si bronz pentru Diana Trenca. Rezultate complete si imagini gasiti si pe site-ul Federatiei Romane de Gimnastica http://romgym.ro/?p=2958
( Foto: Nicole Citroen si Neal Russell)

3 comentarii:

Mira spunea...

Haaai Gabi!!! Suntem alaturi de tine!

Bea spunea...

Buna Cris, poti sa imi dai si mie adresa ta de email, daca poti, la gym.no.ceiling@gmail.com . Vreau sa te intreb ceva. Multumesc mult! Bea

Anonim spunea...

Good fill someone in on and this enter helped me alot in my college assignement. Thanks you on your information.