Nationalele Romaniei-pareri

on 30 august 2011
Nationalele Romaniei s-au incheiat duminica, Mondialele sunt insa foarte aproape. Am vazut competitia din fata televizorului, cu toate ca mi-as fi dorit sa fiu in sala si sa simt si eu din emotiile sportivilor, dar nu s-a putut. In linii mari mie mi-a placut concursul, mi-au placut solurile cele noi ale fetelor (in special cel al Anei Porgras si al Ameliei Racea), mi-a placut siguranta Catalinei Ponor la barna dar si eleganta Anei la acest aparat, imi place Amelia din ce in ce mai mult iar Diana Bulimar m-a impresionat prin atitudinea sa de ''om mare''. Din pacate cred ca problema fetelor noastre ramane tot paralelul. Daca la sarituri fetele se mai descurca, cat de cat, la paralele nu prea vad ce s-ar mai putea face intr-un timp atat de scurt. Totusi, daca ne gandim ca obiectivul cel mai important pentru ele este Olimpiada, atunci parca ar mai exista o speranta, sanatoase sa fie. Mi-ar fi placut sa vad la Nationale o Raluca Haidu mult mai sigura pe ea, dar n-a prea fost asa. Nici Gabi Dragoi n-a avut executii reusite, exceptand finala de la barna. Am fost placut surprinsa de Diana Trenca dar si de Dana Andrei. Imi place Dana, are un corp frumos, e eleganta si expresiva dar ii lipseste dificultatea. Au lipsit din competitie: Sandra Izbasa, Larisa Iordache si Diana Chelaru, toate avand mici probleme de sanatate. Daca fetele vor fi sanatoase, eu cred ca cele care vor merge la Mondiale in toamna, vor fi: Catalina Ponor, Ana Porgras, Amelia Racea, Sandra Izbasa, Diana Bulimar si Raluca Haidu.
Cred ca si baietii stau mult mai bine fata de anul trecut, se vede un progres si la ei dar eu cred ca mai au mult de muncit. Pentru echipa e importanta in primul rand calificarea la Olimpiada, calificare ce se va putea obtine doar la mondialele de la Tokyo.
Rezultate: aici

Felicitari tuturor gimnastilor pentru medaliile obtinute la Onesti si multa bafta pe viitor!

2 comentarii:

Raluca spunea...

Pe mine m-a surprins Catalina! Dupa aproape 5 ani departe de sala de gimnastica a stralucit din nou, asa cum ne-a obisnuit. M-am bucurat si pentru reusitele Anei Porgras si sper sa imparta din nou treapta I a podiumului la barna cu Cata, la Tokio.Mi-au mai placut si Amelia si Dana( are un corp foarte frumos, dar este ezitanta in executie).

Anonim spunea...

Woah! I'm really digging the template/theme of this website. It's simple, yet effective. A lot of times it's very difficult to get that "perfect balance" between usability and appearance. I must say you've done a amazing job with this. In addition, the blog loads extremely quick for me on Firefox. Superb Blog!