Sparkle

on 30 ianuarie 2012
Anul acesta se poarta stralucirea! Tonul a fost dat la Visa International, testul preolimpic. Am ales cele mai stralucitoare costume de gimnastica de la eveniment, asta asa ca sa vedeti ca la inceput de an s-au numarat pietricelele si paietele de pe costume :)). Glumesc evident. Mie imi place tendinta asta a costumelor elegante si stralucitoare. Face parte, alaturi de atitudine, din reteta unui exercitiu care poate deveni memorabil (in special la sol). Si mi-ar placea sa vad mai des si costume de catifea care cred ca dau un plus de rafinament, in general. Dintre toate cele enumerate mai jos, preferatul meu e cel roz (Dorina Böczögő) si modelul ales de Lopez si Millousi in varianta Lopez :D







Photos by Michelle

5 comentarii:

Anonim spunea...

Foarte frumaose mi s-au parut ale coreencelor! Al Dorinei e cam Nastia-esc (era 2007) :). Iar al Jessicai este muuuult mai frumos ca al lui Milloussi, ce diferenta mare pot face detaliile mici. Imi plac articolele tale despre costume :)

Cris spunea...

Mersi mersi :)
Mie imi place al Dorinei pt ca nu e chiar rozul ala Nastia-esc (imi place cum suna :)) asa ca de papusa Barbie :)
Da ai dreptate, detaliile pot face diferenta. Initial mi-a placut costumul lui Lopez de fapt modelul dar cand am vazut cealalta varianta mi-am schimbat optiunea :D desi e roz dar ea e bruneta deci altfel ii sta, fata de Nastia care e blonda. Vai ce m-am intins la discutii "fashioniste" :)

Mira spunea...

Inca un vot pentru costumul Dorinei..imi mai place si cel negru (tip Mustafina) si ultimul cu putin roz...i-as acorda si un premiu de incurajare Daianei Dos Santos :))...de mult n-am mai vazut costume acceptabile la brazilience.

Cris spunea...

Da, fara galben si verde :))

Anonim spunea...

Da, grozave de data asta braziliencele! Incredibil! :))