London fashion-sau ce nu se poarta vara asta la JO

on 15 iulie 2012
                                          

-PINK- cum Nastia e out de la JO, teoretic n-am avea motive sa vedem prea mult roz, dar cine stie. Rozul nu prea se mai poarta anul acesta pe costumul de gimnastica asa ca, fetelor, gasiti ceva mai "barbie less" pentru Londra.
                                                
-GLITTER HAIR- Martha Pihan si-a creat propria moda cu coditele ei impletite si colorate si sclipicioase pe deasupra, moda la care nu vrea sa renunte nici la cei 20 si ceva mai multi ani. Nu-i asa ca v-ati dori sa-i vedeti parul natural? Eu da! Daca nu va renunta la coafura macar sper sa-si aleaga un costum uni...you know why.


-RED NAILS- Stiu ca unghiile rosii vor fi intotdeauna la moda dar vara asta se poarta "altfel" de la roz la albastru, verde sau indigo. Si se pare ca fetele sunt mai in tema decat mine.
                                                
-GLITTER LEOTARDS- Daca pana acum costumele sclipeau, acum costumele te orbesc. Si ce e prea mult nu arata prea bine unde mai pui ca daca pietricelele sclipitoare sunt puse in mod haotic (asa cum arata costumul Nastiei) rezultatul final va arata exact asa..haotic.


  
-MESSY HAIR- Desi in ambele imagini este aceeasi persoana (si culmea acelasi costum) placa de intins parul poate face diferenta. Nu-i asa ca arata muuult mai bine Tatiana Nabieva in varianta cu placa?








-TATTOOS- Tatuajele s-au purtat din plin la precedenta Olimpiada, aproape ca nu exista gimnast chinez care sa nu aiba cel putin un animal tatuat pe undeva. Anul acesta nu mai sunt la moda animalele ci textele iar Marcel Nguyen poseda un tatuaj interesant si profund: Pain is temporary.Pride is forever. Ca bine le poate zice un tatuaj....


-BITCHY FACES- La Beijing nu se purtau privirile astea de fete rele, a urmat apoi Mondialul de la Rotterdam unde au aparut usor usor, dar va reamintesc fetelor ca ele nu sunt la moda. Si nici nu vor fi vreodata.

-THE BRETON- Stiu ca si bretonul a evoluat, de la cel din doua fire la cel des si indreptat dar moda lui a cam apus din 2008 incoace si desi incearca usor usor o revenire, eu nu prea ii dau sanse de izbanda. Lauren Mitchell e un exemplu perfect ca bretonul e complicat de purtat pentru ca in competitii alege mereu sa si-l stapaneasca cu agrafe.

-TOO HIGH CUT- S-a tot discutat despre costumele mult prea decoltate si e adevarat ca nu e prea placut sa vezi astfel de poze dar cred ca problema e la felul in care sunt croite costumele. Giulia Hinderman, care e o gimnasta destul de inalta, poarta un costum croit mult mai bine sau poate si o marime potrivita. Avand in vedere ca toata treaba asta se mai poate si penaliza la Olimpiada....
...iata de ce decolteurile de orice fel nu ar trebui sa intre in calcul in bagajul gimnastelor, vara asta.








 
-RHYTHMIC LEOTARDS- Credeati ca doar Vasiliki Millousi poarta costume de gimnastica ritmica mai nou? Nuu, moda s-a extins si la echipa de gimnastica artistica a Ungariei. Nu ca n-ar fi ...sa zicem, interesante aceste costume dar ele au fost concepute cu un rost pentru fetele de la ritmica, ce au o cu totul alta linie a corpului. So, hai sa nu amestecam lucrurile.

-STUPID LEOTARDS- Nu, la Olimpiada nu se vor purta asemenea modele, cu siguranta. Despre primul am mai discutat si tot n-am inteles ce reprezinta, iar pe al doilea pur si simplu nu am cum sa-l descriu, e inexplicabil.
                                   

-SIMILAR MODELS- Primul model de costum, deja vazut in minim 5 variante de culori, e unul nefericit pentru mine, e din genul haotic, fara logica. Modelul nr.2 e un model foarte frumos in toate variantele de culori dar cine ar mai vrea sa poarte modelele acestea devenite celebre deja?




-TEARS- Vara asta se poarta doar lacrimile de bucurie.





3 comentarii:

Anonim spunea...

Tatuajele sunt pur si simplu oribile. Trebe sa fie ascunse sub orice fel!

Raluca spunea...

Interesant citatul, dar tatuajul lui Marcel e oribil! Bine ca nu se vede prin costum. :D
Nastia nu mai participa la JO, pana la urma?

Cris spunea...

Nu, Nastia n-a trecut de testul Marthei Karoly :)) oricum nu prea credeam eu in revenirea ei dar am sperat totusi pentru ca mi-a placut mult Nastia ca gimnasta...