Olympic leotards

on 21 iulie 2012
Ce mai ramasese de vazut dupa atatea concursuri de verificare, elemente surpriza, tinutele oficiale ale tarilor participante la JO si evident componenta loturilor de gimnastica? Costumele de gimnastica, preferatele mele. Mai jos sunt cateva exemple de costume olimpice "culese" de pe Facebook sau alte bloguri, si astept cu nerabdare sa le vad si pe cele ale fetelor noastre. So, we have:

Marta Pihan-Kulesza (Polonia)-  costumele ei de antrenament nu sunt deloc pe gustul meu.
Vasiliki Millousi (Grecia)- Foarte frumos!
Echipa Japoniei- Costumul gen haos :))

 Echipa Italiei- Am un deja-vu vazandu-le costumele, seamana cu ce au ele de obicei, nimic nou dar, sa zicem ca sunt cat de cat ok. Nu inteleg de ce se alege mereu, ca si culoare de fond, albastrul pentru costumele lor. Cand mai pui peste si rosu, verde si alb deja e prea mult.
                                     

 Echipa USA- Costumele lor ne vor orbii la JO din cauza pietricelelor aplicate :)). Totusi ultimul e dragut, chiar daca nu are maneci. Imi place nuanta aceea de albastru.
                                    


 Echipa Chinei- Ca de obicei rosu si galben, dragoni si flacari...asta pentru baieti :)). Intrezaresc si putin roz cu negru dar culoarea dominanta este, ca de obicei, rosu.
Echipa Rusiei- Pff, nu stiu cu ce sa incep: sunt multe culori acolo, multe pietricele...cel rosu cu alb din prima imagine (care probabil va fi pentru finala pe echipe) e cam dubios, nu prea inteleg ce vrea sa semnifice modelul dar poate imbracat va fi dragut. Cele din cea de-a doua imagine par mai frumoase.
                                    

Citeste si: Rosu, galben si albastru- costumele tricolore ale Romaniei de la Nadia incoace.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Italia are cel mai frumos costum! Sper sa-l vedem in finala pe echipe!

Raluca spunea...

Nu inteleg de ce Romania nu a avut niciodata costumele pe fond albastru( ca al Italiei, de exemplu), avand aceasta culoare superba printre culorile drapelului. :D Poate imi fac o surpriza placuta la JO.

Cris spunea...

In finalele pe echipe se poarta doar pe alb (superstitia antrenorilor :D) De-a lungul timpului au existat si costume pe fond albastru dar cam nereusite as zice :D. Aici poti vedea toate costumele cu tricolor (sper ca n-am omis vreunul), de la Nadia incoace: http://crisrusblog.blogspot.ro/2009/11/rosu-galben-si-albastru.html