Fashion Police in action :)

on 7 aprilie 2013
Pana la Europenele ce se apropie, gimnastica a avut parte, pana acum, de numeroase concursuri mai mici sau mai mari. Eu am fost curioasa sa vad ce mai e nou in materie de moda a costumelor de gimnastica si iata ce-am gasit:


 Italian Style:
  • multe forme, culori, flori, sclipici, acelasi stil greu de inteles, iar un podium intreg intr-o competitie din Italia arata precum un curcubeu. Totusi, sunt cateva costume care nu-mi displac in totalitate: cel rosu, cel mov cu alb si cel al lui Enus Mariani (cel verde cu negru)








Russian Style:
  • simplu si elegant. Intotdeauna am vazut costume frumoase la rusoaice si nu numai in competitiile mari ci si acasa, la Nationale.





 French Style:

  •  niciodata iesit din comun, ba chiar destul de banal cateodata, doar in albastru, albsi rosu, am fost surprinsa sa constat la Internationalele Frantei o oarecare schimbare de stil dar din pozele de mai jos doar costumul Mirei Boumejmajen (cel albastru) imi place. Si cele pe fond alb sunt dragute dar parca am vazut prea mult alb la echipa Romaniei deja :P








USA Style:
  • roz, tot roz, deja banalul si plictisitorul roz. Costumul rosu purtat de Simone Biles e dragut totusi.





Chinese Style:
  • e greu sa gasesti in competitiile chinezoaicelor, gimnaste care sa poarte altceva decat rosu si galben si totusi lor rozul le sta bine. Ceea ce-mi place la costumele lor este ca rozul e combinat cu albastru sau negru sau alte culori foarte puternice.







Romanian Style:

  • ce surpriza placuta mi-au facut fetele in competitia recenta la care au participat (Doha) cu costumele lor. Sa vezi galben, mov si albastru in combinatiile de mai jos e ceva rar pentru Romania dar extrem de placut. Costumul Larisei e superb iar cel albastru al Dianei e de asemenea foarte frumos. Bravo! Inspirate alegeri!



 Other Styles:

  • Oksana Chusovitina (UZB) poarta costume dragute in general iar anul acesta a aparut deja cu doua foarte frumoase. Cel rosu cu argintiu e mult prea mult, Martha Pihan e axata ca de obicei mai mult pe coafura deja celebra, Vasiliki Milousi, in continuare e spre gimnastica ritmica iar cel al Marii Britanii e foarte dragut chiar daca nu are maneci :D



 







4 comentarii:

Anna spunea...

Nici nu vazusem costumul albastru al Dianei, aduce ca stil cu cele ale braziliencelor :D

Cris spunea...

Da, e foarte dragut...pe mine ma duce cu gandul la costumele vechi :)

Anonim spunea...

Chuso si-a gasit un stil care o reprezinta(ce-i drept a avut destul timp la dispozitie :D):simplu,sportiv,fara accente de eleganta care nu sunt oricum in ton cu gimnastica ei.Imi place! Si mie mi-au placut costumele fetelor noastre.De rozul ala puternic al USA m-am saturat!!!

Cris spunea...

Sper ca si la Europene sa vedem costume frumoase la Diana si Larisa :)