Dragă Moş Nicolae,

on 4 decembrie 2008
"Te-aş ruga să îmi aduci : două portocale, două banane şi o ciocolată.Am aflat că eşti cel mai bun prieten al copiilor.Ştiu că nu eşti mulţumit de mine cum am scris, că aşa spune şi mami.Ea se mai ceartă cu mine că sunt leneşă, că nu mătur şi nu o ascult şi îi raspund...Dar pe mine mă ceartă şi pe Cristina nu.Şi mereu spune că îi pare rău de ea.Cu drag Mirabela!La revedere."

Sper sa nu te superi pe mine surioara, dar cred ca e cea mai frumoasa si mai sincera scrisoare catre Mos Nicolae, din cate exista.Am gasit scrisoarea asta printre cateva poze vechi , alaturi si de scrisoarea mea care credeti-ma nu are mai mult de doua randuri.Cred ca sunt aproape 14 ani de cand ii scriam mosului in fiecare seara de 5 decembrie, asta dupa ce ne lustruiam bine incaltamintea si o asezam cuminti pe balcon.Pentru mine dimineata cand imi vedeam bocanceii plini de dulciuri,creioane colorate si portocale era magica.Asta simt si acum cand sunt un om in toata firea care crede in Mos Nicolae si Mos Craciun.Pentru mine, exista!!!

2 comentarii:

Mira spunea...

Nu ma supar :) E chiar o surpriza...nu mai stiam ce am scris,dar se pare ca eram foarte sincera si dadeam multe explicatii,desi stia el (Mosu')mai bine ce faceam si mai ales ce nu faceam!
Sper ca anu' asta Mos Nicolae sa vina incarcat pentru tine!Te pup

ana maria spunea...

Sunt sigura ca mosu' nu v-a uitat, nici pe tine, nici pe Mirabela, doar stie ca sunteti deosebite si speciale. Impreuna completati un intreg armonios si delicat. Mosu' o sa vina incarcat! am vorbit eu cu el...