Week-end cu gimnastica

on 31 martie 2009
In sfarsit a venit primavara...sau ma degraba vara avand in vedere caldura de afara.Eu prefer caldura orice-ar fi. Zilele astea au fost destul de incarcate si am cam ramas in urma cu postarile dar datoria e datorie, iata-ma. Azi a aprarut si cartea reeditata a lui Ioan Chirila, "Nadia". Aveam cartea originala, cea din '77 dar cand e vorba de gimnastica, nu mai conteaza cate carti ai acasa.. Totusi sunt un pic dezamagita de nr. redus al fotografiilor din ea. Imi place insa design-ul cartii cu mult imbunatatit fata de cel al editiei trecute, dar e normal sa fie asa.

Si daca vorbim de gimnastica , mai e putin pana la Campionatele Europene unde speram cu totii ca fetele si baietii sa faca o impresie buna si sa castige cat mai multe medalii. Bafta fetelor!

Am vazut pe net ca revista Tabu promoveaza o campanie de ecologizare cu sloganul "viitorul va fi verde sau nu va fi deloc", gest laudabil pana la urma, dar cu un numar in urma pe coperta aceleiasi revista trona Oana Zavoranu cu tigara in mana, in celebrul pictorial cu scheletul pe post de manechin. Pai ori e eco ori nu? Fumatul si ecologia nu prea se impaca dupa parerea mea. Plus ca si chestia asta cu ecologia e relativa, pai faci o revista care duce o campanie de acest gen dar pt ca revista sa existe trebuie sa se foloseasca niste hartie, care hartie nu din natura vine? In ultima vreme a cam devenit o moda sa faci campanii de acest fel, toata lumea e eco, se planteaza pomi (dar se taie pe alta parte), se stinge lumina pe planeta...dar se creeaza si se vand tot mai multe aparate de aer conditionat, lcd-uri tot mai performante, apar tot felul de sisteme de iluminat, se construiesc din ce in ce mai multe mall-uri si hipermarket-uri. Nevoi tot mai multe resurse tot mai putine.
See ya!!

3 comentarii:

Mira spunea...

Frumoasa si interesanta postarea ta de azi.Abia astept gimnastica!!!!Succes fetlor ,la cat mai multe urcari pe podium!

ana maria spunea...

Pai daca tot e eco sa fie eco, chiar daca nu dam un ban pe mediul inconjurator, trebuie sa fim "pe trend". Pana acum nimeni nu economisea energie, toata lumea folosea plastic, pet-uri..dar de cand e la moda sa fim ecologici, toti ne lovim cu pumnul in piept si ne juram ca iubim natura. De mult trebuiau inlaturate din comert pungile de plastic..si multe alte actiuni trebuiau facute, dar atata timp cat nu apari in presa ca mare ecologist nu are nici un rost,nu? Vad ca l-ai pus si pe Johnny, hmmm nice! Desi nu sunt o mare fana a gimnasticii sper ca fetele si baietii sa aiba succes si sa se intoarca acasa cu cat mai multe medalii! Si tie iti doresc liniste si sper ca Alina sa fie la inaltime, macar de data asta. Stii tu care Alina...

Cris spunea...

Cred ca te referi la Alina Alexoi...mda...sper sa vad concursul pe Eurosport dar daca nu..asta e, o s-o suport de dragul gimnasticii.