Inca o parere ...

on 22 septembrie 2009
Nu stiu cine mai suporta inca o parere legata de Nationalele de la Buzau de anul acesta,la care din fericire am fost prezenta, pentru ca am citit pana acum nenumarate opinii. Pentru inceput as vrea sa le spun celor care nu au putut vedea concursul live sau care nu au vazut niciodata un concurs de gimnastica in direct din sala ca gimnastica e mult mai dificila decat pare la tv iar atmosfera este senzationala. Parca din sala vezi mai bine ceea ce se intampla si in "culisele" acestui sport. Buun, sa incep cu imprsiile pozitive: Larisa Iordache a fost,dupa parerea mea, vedeta acestor Nationale si cred ca putea concura cu succes si la senioare pentru ca la barna si sol le-a dat clasa multora dintre ele. Larisa merita atentia antrenorilor si sper ca va fi valorificat potentialul ei la maxim. Fetele sunt foarte dragute si foarte frumoase. Au fost de acord sa faca si poze cu noi, chiar daca erau foarte obosite dupa concurs. Baietii sunt si ei foarte draguti si arata foarte bine.Cerasela arata senzational la paralele, iar saritura Dragulescu mi-a taiat rasuflarea. Ce nu mi-a placut: faptul ca se tot incurcau melodiile la sol si numele gimnastilor, intr-un cuvant organizarea, care a cam lasat de dorit.Fetele nu cred ca sunt pregatite pentru Mondiale, chiar daca am citit ca au fost marcate de accidentarea Sandrei si asta a cauzat ratarile lor din concurs. Am stat foarte aproape de sol, in spatele comentatorilor, locul prin care se mai perinda si Nicolae Forminte. Nu mi-a placut atitudinea acestuia fata de fete. Am observat ca nu le felicita si nu le incuraja atunci cand fetele faceau exercitii bune, asa cum o facea Nicusor Pascu cu baietii. Plus ca nu inteleg de ce Forminte tragea cu ochiul in public atunci cand facea cate o gluma cu fetele sau cand avea vreo reactie referitoare la executiiile acestora. Aveam impresia ca o face pentru a-l vedea spectatorii si nu pentru ca asa simtea. In ceea ce priveste solurile fetelor, mi-a placut Ana Tamarjan si Larisa Iordache (cel mai frumos dupa parerea mea) si nu m-a impresionat prea tare solul Anei Porgras. Melodia frumoasa, gimnasta gratioasa, expresiva si coregrafia banala, parca dupa acelasi tipar. Mi-au placut exercitiile baietilor la bara, sunt mult mai spectaculoase vazute din sala. M-a impresionat in mod deosebit Diana Chelaru. Atunci cand am rugat-o sa faca o poza cu noi, a parut foarte surprinsa ca o rugam tocmai pe ea. A fost foarte simpatica. In ultima seara de concurs am vazut-o in sala si pe sora geamana a Anei Tamarjan, Adriana.
In linii mari cam acestea ar fi impresiile mele, cu siguranta am mai omis cate ceva, am fost mult prea fascinata de concurs si poate acum nu-mi amintesc exact totul..Important e ca am avut posibilitatea sa merg si astfel mi-am indeplinit un vis mai vechi, acela de a vedea o competitie de gimnastica din sala.

4 comentarii:

Ralu spunea...

Azi mi-a trecut prin cap o idee: exista posibilitatea ca Mondialele de Gimnastica sa fie difuzate si pe Eurosport?...nu am gasit nicaieri raspunsul la intrebarea mea...si ma gandeam ca poate stii tu...Stiu ca in trecut se intampla sa fie si pe TVR, dar si pe Eurosport..Doamne ajuta sa fie si acum la fel..macar sa le vad si eu:D

Cris spunea...

Din cate stiu eu pe Eurosport se dadeau in reluare concursurile, nu in direct in acelasi timp si pe tvr. Problema e ca daca o televiziune are drepturi de televizare pentru un concurs,plateste niste bani buni si isi doreste si audienta pt asta, asa ca...Pana acum doar Tvr-ul se arata interesat de astfel de concursuri, in afara de fotbal, pana anul acesta cnd s-a lansat Digi sport care se vrea o televiziune de sport nu numai de fotbal. Asa ca Digi a dat mai mult, a primit acest drept. Tvr fiind obisnuit sa fie singurul interesat platea mai putin.. Cam asa sta treaba,sper sa te fi lmurit,cu ceea ce stiu eu.:)
Cred ca poti gasi si pe internet Digi sport, o sa aflu eu mai multe si o sa anunt pe blog in apropierea Mondialelor.

Ralu spunea...

Bun si in reluare;))...macar sa vad ceva...mai prind si eu pe net Digi Sport(sunt si microbista;))) dar nu e intotdeauna online si ma tem ca nu o sa fie online in timpul concursului de gimnastica.speranta moare ultima:D

Mihai spunea...

Campionatele mondiale de atletism erau in acelasi timp pe Eurosport si pe TVR 2...deci se poate :))