Gym Magazine

on 4 octombrie 2010
Am cautat pe internet reviste dedicate gimnasticii si am avut surpriza sa constat ca sunt foarte multe, ceea ce e foarte bine. Insa ce ma dezamageste foarte tare este bineinteles faptul ca Romania, o tara cu traditie in acest sport, nu are inca o publicatie in totalitate despre gimnastica. E drept si ca unele dintre aceste reviste e posibil sa nu mai existe in momentul actual dar totusi noi nu cred ca am avut vreodata una. Daca totusi in trecut se mai publicau carti cu Nadia si Almanahuri sportive, astazi rar gasesti printr-o revista cate un articol ratacit cu vreo fosta gimnasta si foarte, foarte rar cu vreun gimnast inca in activitate. Ceea ce este de laudat insa este initiativa unor fani ai gimnasticii, de a realiza reviste online care sa speram in viitor se vor transpune si pe hartie (eu visez la o revista cu pagini lucioase, cu poze inedite si cu interviuri luate gimnastilor nostrii acolo in sala de antrenament...Poate, vreodata voi avea posibilitatea sa realizez chiar eu aceasta revista, cine stie ;)).





4 comentarii:

Calin Ionescu spunea...

Buna,

Frumos blogul tau, arata dedicare si pasiune pentru gimnastica. Esti antrenoare de gimnastica?

Mama mea a fost antrenoare si arbitra internationala, Camelia Ionescu, de la Clubul Sportiv Scolar din Buzau. A avut si o fetita in lotul olimpic prin '83-'84: Cristina Zelenka.

Cand eram in liceu o ajutam pe mama sa selecteze muzici pentru sol.

Servus,
Calin

Cris spunea...

Iti multumesc frumos! Da, sunt pasionata de gimnastica dar nu sunt antrenoare. Felicitari pentru mama ta, cred ca a avut o meserie extrem de grea dar foarte frumoasa. Mi-ar placea daca vrei, sa-mi povestesti mai multe despre ea si poate sa si scriu cate ceva pe blog. Iti multumesc inca o data pentru cuvintele frumoase! Pa pa!

Calin spunea...

Da, ar fi interesant. Cand am sa ajung in tara, am sa trec o data prin albumele mamei (cele tinand de gimnastica) si am sa iti trimit.
Spor! Cele bune,
Calin

Cris spunea...

Buna Calin! Inca mai astept mesajul tau :) Apropo ai si o adresa de mail? O poti lasa aici pentru ca aceste comentarii sunt moderate inainte deci nu risti sa fi "bombardat" apoi cu spamuri.
Bafta!