Top 5

on 8 noiembrie 2011
Recunosc ca m-a inspirat o emisiune noua de pe Tvr, Topping este numele ei si imi place. E vorba despre tot felul de topuri. Nu cred ca voi vedea ceva legat de gimnastica in emisiune pentru ca daca ai face un top al celor mai... sau celor mai.. gimnasti, sunt sigura ca foarte putina lume ar sti despre cine este vorba, asa ca fac eu pe blog un top al celor mai urate trofee acordate la un concurs de gimnastica.

Locul 5: (Trofeo Città di Jesolo) Pentru ca e cel mai putin urat desi e foarte mare, probabil reprezinta o gimnasta stilizata, niste brate, ceva care sugereaza ideea de eleganta. Cred ca era mai dragut daca nu era in acea cutie si daca era mai mic.

Locul 4: (Trofeo Città di Jesolo) Nu inteleg ce legatura are un dragon cu gimnastica.


Locul 3: (Swiss Cup) Stiu ca de data aceasta avem un trofeu cu o mana de gimnast (pentru ca are si palmiere) care tine un sfert de inel dar mie nu-mi place, e mare si pare si greu pentru ca e pus pe o placa.


Locul 2: (Memorial Paolo Calissi) Cred ca vrea sa simbolizeze o gimnasta dar ceea ce e mai important la o gimnasta, picioarele sau mainile, nu exista...si nu-mi place nici ca e pus pe o placa de sticla.

Locul 1: (Swiss Cup) Statuia ce simbolizeaza o gimnasta nu e urata (desi nu inteleg de ce trebuie sa aiba sanii atat de mari) dar in combinatie cu o mana (alta mana) care tine un inel (intreg de data asta) arata mai degraba ca un monument, plus ca e imens si nici culoarea nu-mi place.


Cred ca celebrele cupe sunt cele mai potrivite trofee pentru gimnasti, bine.. atunci cand acestea se pot tine in mana :))


Aveti si voi propuneri pentru acest top? Stiti voi trofee mai urate decat acestea? Poate facem un top al celor mai frumoase, dar va garantez ca e greu de realizat :)

4 comentarii:

Flavia spunea...

Trofeul pe care il are Ana Porgras, in mana stanga, la premierea Longines.
Nici nu-mi dau seama ce este. Sper ca nu o gimnasta gratioasa..

Cris spunea...

:)) cred ca seamana cu o pasare, mai degraba...

Lu spunea...

Tare :)), am ras la ultima parte cu Steliana. Si ai dreptate, trofeele sunt toate urate.

Cris spunea...

Mersi Lu :)