10 memorable FX routines

on 30 noiembrie 2012
Pentru mine un sol memorabil inseamna un exercitiu de care nu ma pot satura privindu-l iar si iar. Sunt executii care imi starnesc emotii si acum, iar cele mai noi dintre ele au acel ceva ce le face sa fie unice. Pentru mine, ele sunt de neuitat:

Ksenia Semenova (2008)- Rar am vazut o interpreta atat de buna precum Ksenia. Fiecare miscare spune ceva, fiecare gest, sincronizarea pe muzica, totul face ca aceasta coregrafie sa fie memorabila.
Anna Pavlova (2008)- O gimnasta eleganta precum Anna si o melodie atat de frumoasa precum Exodus precum si interpretarea gratioasa fac din acest exercitiu o amintire extrem de placuta.

Sandra Izbasa (2008)- Amintiri extraordinare, Sandra si solul vietii ei.

Simona Amanar (2000)- Frumoasa linie melodica, coregrafie pe tot parcursul exercitiului, miscare, dans, tot ce-i trebuie unui sol memorabil.

Anastasia Grishina (2010)- Cred ca miscarile "pe muzica" si desigur melodia fac ca un sol sa fie atractiv, sa placa, sa arate ca un mini spectacol, sa fie inteles de public si cel mai important sa ramana in memoria sa.

Jiang Yuyuan (2008)- Daca la aceasta interpretara se adauga si zambetul inconfundabil al lui Yuyuan, ce mai ramane de spus?

Svetlana Khorkina (2004)- Nu a fost cea mai buna acrobata sau dansatoare si nici cea mai gratioasa gimnasta dar iubea gimnastica la nebunie, iar asta se vedea de fiecare data. Acest sol a spus o poveste...

Ksenia Afanasyeva (2012)- Afanasyeva a facut intotdeauna din fiecare exercitiu la sol un mic spectacol dar cred ca cel de la Jocurile Olimpice este apogeul tuturor. O compozitie extraordinara.

Jordyn Wieber (2011)- Jordyn e foarte dinamica si expresiva si i se potriveste de minune coregrafia iar solul acesta e un mic spectacol.

Mariya Livchikova (2011)- Mariya e o gimnasta foarte eleganta, expresiva, frumoasa iar acest sol e perfect pentru ea unde mai pui ca e si preferatul meu :D


2 comentarii:

Anonim spunea...

De Ana Porgras nu-ti place?

Cris spunea...

Cred ca solul Anei din 2011 avea acel ceva si mi-a placut, era deosebit. Mi-a placut gimnasta Ana Porgras foarte mult :)