linişte...

on 2 ianuarie 2009
La multi ani 2009!Sper sa aveti un an mai bun, mai bogat si mai linistit!

In sfarsit e liniste..pe strazi, in aer... Starea apatica de dupa sarbatori m-a cuprins inevitabil..e greu pana reintra totul in normal.

De revelion am fost dezamagita de ceea ce am vazut la tv..incat pe la 4 dimineata deja ma gandeam sa merg la somn pentru ca nu aveam ca sa mai vad pe posturile romanesti.Mi-au placut Mondenii si Cronica carcotasilor, apoi gata, s-a rupt filmul..Totusi, mi s-a parut ca show-ul mondenilor a fost cam de travesti asa..cam prea mult pentru gustul meu.
In rest..tortul mi-a iesit delicios, sampania a mers de minune cu strugurii (ăsta a fost un mic răsfăţ) iar artificiile au fost cam putine in comparatie cu anii trecuti. Nu mi-am pus nicio dorinta la 12 pentru ca am uitat, dar asta e o superstitie..oricum norocul si-l mai face omul si cu mana lui.

De fiecare data in noaptea dintre ani ma gandesc la ceea ce am facut bine sau rau in anul care trece dar niciodata nu imi fac o "lista" cu ceea ce as vrea sa fac in anul urmator.Poate si din cauza ca de obicei, atunci cand imi planuiesc ceva niciodata nu mi se intampla asa cum vreau eu. Tot timpul intervine ceva neprevazut care da totul peste cap si imi taie tot elanul.

Astazi m-am apucat de invatat.Nu foarte entuziasmata dar incet incet...pofta vine mancand!Nu stiu daca o sa reusesc in 2 zile sa invat chiar tot dar o sa ma straduiesc.

De saptamana asta m-am gandit sa va invit sa ne amintim de femeile celebre ale lumii, cele care si-au pus amprenta asupra existentei noastre, cele care au reprezentat si inca reprezinta un model pentru unele dintre noi, femei puternice care inca traiesc in inimile noastre prin ceea ce au lasat ele in urma.
Marilyn Monroe este fară îndoială cel mai celebru star cinematografic, sex simbol şi divă pop al secolului douăzeci.Marilyn emana feminitate prin toti porii, era voluptoasa si stralucitoare.Ea este cea care va inaugura seria celebritatilor de saptamana aceasta.Va astept comentariile de orice fel legate de acest subiect si nu numai.
See ya!!

1 comentarii:

ana maria spunea...

Hmm...Marilyn, sexy, copilaroasa, eleganta, curajoasa....intr-un cuvant femeie.
O femeie frumoasa, misterioasa cu un destin fatal, o femeie unica. Ma bucur ca ai inceput aceasta serie cu Marilyn, sunt curioasa sa vad cine urmeaza in lista ta de femei celebre.