Lumea in care traim...

on 29 ianuarie 2009
Zilele care au trecut au fost unele cu evenimente placute: cateva note bune la examene, o prajitura la cofetarie cu cea mai buna prietena, cateva planuri de vacanta si o viziune mai optimista catre viitor.Cu toate ca am fost destul de ocupata cu sesiunea, nu mi-am neglijat "atributiile" de blogger, v-am mai amintit de o femeie celebra si am mai facut ici colo mici retusuri in ceea ce priveste aspectul paginii. Evident, nu puteam sa nu citesc si presa, pentru ca imi place sa fiu informata, si sa nu remarc faptul ca in ultima vreme se vorbeste din ce in ce mai mult despre deja celebra criza financiara, Obama, fata abuzata de tatal prietenei ei si... despre fostul fostul fostul sot al Mihaelei Radulescu.Se pare ca acesta povesteste destul de detaliat relatia cu fosta nevasta, cum a fost inselat si cum se intelegeu ei pe vremea cand Mihaela Radulescu era doar Mihaela Tiganu.Stiam cu totii ca nici ea n-a fost"usa de biserica"dar sa faci asemenea declaratii care pana la urma tin de viata personala a fiecaruia, mi se pare cam lipsit de bun simt.Dar ce nu face omul pentru un strop de celebritate.Sunt convinsa ca tot ceea ce spune omul in interviu e adevarat dar nu cred ca a procedat corect.Ce mai conteaza...si Tarky a fost vedeta 5 zile si acum e nimeni.

A inceput acum vreo 2 saptamani pe prima tv o emisiune pe care v-o recomand cu placere.Lumea lui Gaiţă se numeste si e pe la 21.30 vinerea.E altfel decat ceea ce vedem de obicei la tv.Enjoy!

Am gasit pe un site cu "vedete" un articol cu cele mai cunoscute actrite ale tuturor timpurilor.Si am marea surpriza s-o vad si pe Nicoleta Luciu drept actrita.Pai...de cand si pana cand??Acum si daca joci intr-o sceneta la serbarea din clasa a 3-a esti considerat actor?Pai mie de ce nu mi-a spus nimeni?Pai sa fii actor adevarat nu inseamna sa joci in FILME, sa interpretezi un rol foarte dificil, sa dai viata unui personaj foarte cunoscut si sa o faci atat de bine incat sa ajunga cel care se uita la film sa te confunde cu cel pe care l-ai interpretat, nu inseamna sa provoci lacrimi, emotie, incantare sau bunadispozitie telespectatorului.?Sau eu am luat-o razna?

O sa va mai povestesc acum o intamplare reala care s-a petrecut in urma cu cateva zile.O persoana cunoscuta mie a lesinat in casa sub privirile sotiei.Aceasta speriata a sunat urgent la salvare.Dupa cat timp credeti ca a venit?30 de minute!!!Trebuie sa va specific faptul ca spitalul e la 10 minute de familia respectiva si orasul nu este foarte aglomerat.Asa ca...vorba cuiva, acum mori "cu zile" si langa spital si mai grav, in spital, cum stim bine ca s-a intamplat de atatea ori.
See ya!

2 comentarii:

Mira spunea...

Eu cred ca trecutul Mihaelei Radulescu si al lui Bogdan le apartine amandurora si asa cum ea spune ce doreste despre fostii parteneri asa are si el dreptul sa spuna ce doreste,faptul ca el nu e celebru nu-l face un om inferior(oamenii care apar la tv nu sunt zei)si in plus cred ca ea s-a folosit de numele lui zeci de ani,las' sa se foloseasca si el odata de numele ei!:)

Nicoleta Luciu este fosta miss si "pozatoare" in Playboy...asa ca pt mine asta va ramane,adica no big deal!

Lumea lui Gaita nu era mai demult pe PRO TV?

ana maria spunea...

Bune prajiturile, ma bucur ca am trecut peste examene cu bine, mai avem unu. De Mihaela Radulescu ce sa zic, nu ma dau in vant dupa ea dar nu agreez nici comportamentul fostului sot. Lucruri din astea trebuie tinute la locul lor si nu treb neaparat sa devii faimos prin prisma altei persoane. Oricum la noi asta se vinde cel mai bine, scandalul. Nicoleta Luciu cu playboy-u ei s-a facut si ea actrita...Tinand cont ca si Magda Ciumac e vedeta nu mai comentez.
De spitale si de doctori incerc sa ma feresc cat pot. Am auzit si vazut multe cazuri de oameni care au plecat pe picioarele lor la spital si nu s-au mai intors. Asa ca mai bine prevenim decat sa tratam.