Lipsa de inspiratie...

on 3 iunie 2009
Voi ce nume ati alege pentru firma voastra daca v-ati infiinta maine una? In primul an de facultate faceam "naveta" in capatul orasului pentru cursuri in alta locatie. In fiecare zi treceam impreuna cu colegele mele pe langa o casa in care isi deschisese un nene un magazin. Firma se numea VAMPIS SRL. :))))))))))). De afara nu se vedea ce se "intampla" inauntru. Intr-o zi ne-am luat inima in dinti si am intrat. Credeti-ma ca aveau o masa , masa de care are toata lumea in casa, pe care erau expusi la vanzare chiloti!!! Aveau si apa minerala, snack-uri, dulciuri, sapunuri, sampoane, etc. Iar vanzatorul era un nene de vreo 50-55 de ani. Buuun si care e legatura dintre chiloti si Vampis??Cum sa-ti numesti firma sc vampis srl..pe ce principiu? Sa nu credeti ca e singurul exemplu. Exista in centrul orasului un magazin cu hainute pentru copii, jucarii, etc. Stiti cum se numeste? DEVI'LAND. Suna grotesc de-a dreptul.

Si o intamplare: afara frig, urat, ploaie. Indraznesc sa ies din casa sa-mi scot bursa de pe card. Merg la bancomat si surpriza!! o hartie de 10 lei rupta. Nu e mare tragedie pentru cineva care scoate milioane de pe card, ca 10 lei nu se simt, dar la umila mea bursa orice leu conteaza. M-am gandit ca totusi undeva , la vreun magazin o sa scap de ea dar nimic. Merg la Kaufland si mi se spune ca nu o primesc in trezorerie. Am zis ca singura sansa e la banca. Am mers la banca si am schimbat-o. Si totusi nu inteleg de ce alimenteaza bancomatele cu hartii uzate sau rupte cand stiu clar ca banii se vor intoarce la ei? Sau mizeaza pe faptul ca nu se mai intorc?In fine, asa arata:









P.S. La final as vrea sa-i urez La Multi Ani! prietenei mele Ana, sa-i doresc multa sanatate, mult noroc si o viata linistita si frumoasa si sa-i spun ca inseamna foarte mult pentru mine. Te pup!
See ya!

2 comentarii:

Ana Maria spunea...

Mmmm Vampys (parca era cu Y) foarte misto, tin minte ca de-abia m-am abtinut sa nu rad cand am intrat in magazin. Chilotii de pe masa, expusi...langa pungile de pufuleti si pachetele de biscuiti. Ce sa mai..magazin universal!Cat despre bani, ma mir ca nu ai luat bataie la Kaufland, sapt asta am fost si eu pe acolo si mai aveam putin si luam bataie (nu pusesem produsele pe banda, un pachet de guma, snickers si un pachet de servetele). Asa ca orice este posibil!
Multumesc mult pt urari, mi-ai daruit cel mai frumos cadou si abia astept sa vina duminica. Te pup!

Ana Maria spunea...

LA MULTI ANI!!!!!!!Sper sa ai parte numai de bucurii, sa nu fii niciodata trista. Vei fi mereu prietena mea cea mai buna! Esti unica! Te pup